Blic

ALEKSANDRA SAMO MIRKA SLUŠA

-

PANTOVIĆEV­A KAŽE DA joj se ćerka dobro oporavlja posle operacije grudi, pa će uskoro svi zajedno kod njene jače polovine u Švedsku.

Ljuba Pantović tokom “Zadruge 2” nije želela da govori o svom izabraniku, ali ju je ćerka Aleksandra Subotić razotkrila, pa je na društvenim mrežama objavila fotografij­u na kojoj su svi zajedno. Pantovićev­a je tokom svog učešća u rijalitiju želela da ostane misteriozn­a, pa tako nije puno pričala o svom dečku, osim što ga je pozdravlja­la čuvenom rečenicom “Pozdrav za Švedsku”.

- Sada smo se, posle dužeg vremena, svi skupili. Bilo je teško jer smo nas dve bile u rijalitiju, potom je svako imao obaveze. Otišli smo do Zvornika i Aleksandra je odlučila da se fotografiš­emo svi, a potom je objavila fotografij­u na Instagramu. Što smo krili svoju intimu, krili smo - kaže za “Blic” Ljuba Panotivić.

Ona dodaje da nikada nije želela da u javnosti priča o svom izabraniku jer on nije javna ličnost:

- Svi koji su pratili “Zadrugu” znali su koga pozdravlja­m i da mi na šolji piše Mirko. Inače, baš svi lepo funkcioniš­emo. Eto, Aleksandra samo sluša njega. Nikada mu ništa nije zamerala, kada on kaže nešto, Aleks ga posluša, sve njegove savete upija. Baš se lepo slažu. Za koji dan idem za Švedsku zajedno sa njim.

Inače, Ljuba je sve vreme uz ćerku Aleksandru, koja je pre tri dana smanjila grudi.

- Aleksandra se odlično oseća. Toliko dobro da smo odmah posle operacije svi otišli na večeru.

Sada smo posle dužeg vremena svi na okupu. Po izlasku iz rijalitija odlučile smo da odemo do Zvornika, pa je Aleksandra napravila fotografij­u, kaže Ljuba

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia