Blic

UMRO NAKON SVAĐE I TUČE SA SINOM

Uhapšen Nebojša S. (33) iz Pančeva zbog sumnje da je ubio oca

-

Nebojša S. (33) iz Pančeva uhapšen je juče, nakon što je njegov otac Milenko S. (56), težak srčani bolesnik s kojim se potukao prethodne večeri u kući, preminuo.

Obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti, od čega zavisi da li će Nebojša S. biti osumnjičen za ubistvo oca ili za neko drugo krivično delo.

Kako „ Blic“saznaje, Milenko S. i njegov sin Nebojša potukli su se u ponedeljak uveče, oko 22 sata, u domu u Ulici oraha 5, nakon svađa. Alarmirana je policija i Hitna pomoć, koja je Milenka, koji je bi u teškom stanju i jedva disao, povezla ka bolnici. Međutim, pre nego što su stigli do medicinske ustanove, nesrećni Milenko je preminuo. Nekoliko sati nakon Milenkove smrti, njegov sin je priveden i po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanj­e do 48 sati. Upravo u tom roku trebalo bi da se ustanovi tačan uzrok Milenkove smrti, od čega

zavisi i to za koje delo će njegov sin biti osumnjičen. Istraga će takođe pokazati da li su se u ponedeljak potukli samo otac i sin ili je možda neko imao i pomoć u fizičkom obračunu.

- Čuli smo samo sirene. Pomislili smo da je Milenku pozlilo jer je bio težak srčani bolesnik. Ugrađeni su mu bajpasovi, stentovi, veštački zalisci. Zbog teškog zdravstven­og stanja, otišao je i u invalidsku penziju. Odvezli su ga, a ubrzo smo čuli da je umro u kolima Hitne pomoći. Posle nekoliko sati, došla je policija i izvela Nebojšu, koji je bio sav u modricama i izgreban - kaže za „Blic“jedan od komšija Milenka i Nebojše u naselju Stari Tamiš.

Komšije napominju da su se otac i sin i ranije tukli i svađali, i da je razlog tih, blago rečeno, nesuglasic­a koje su se završavale pesnicama bili alkohol i novac.

- Alkohol i nemaština dovode do tragedija. Cela porodica, Milenko, njegova supruga, Nebojša, žena i dvojica malih sinova žive od Milenkove penzije. Niko ne radi. Nebojša je pre nekoliko godina radio u jednom firmi u blizini, ali je, kako smo čuli, dobio otkaz. Navodno je na posao odlazio pijan. Od tada ga je izdržavao otac, ali ne samo njega, već i njegovu ženu i sinove R. S. i L. S. - navode poznanici Nebojše S. i dodaju da je i otac imao preku narav, te da je svojevreme­no znao da se potuče, a voleo je i da popije.

Nebojša i Milenko često su imali nesuglasic­e. I jedan i drugi voleli su da popiju, a onda dođe i do fizičkih obračuna. Cela porodica živela je od Milenkove penzije, kaže jedan od komšija

Privedeni Nebojša Š. iz Pančeva odgovaraće za teško ubistvo ili drugo krivično delo u zavisnosti od rezultata obdukcije njegovog oca

 ??  ??
 ??  ?? kuča u kojoj su se Često svađali otac i sin
kuča u kojoj su se Često svađali otac i sin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia