Blic

Ženu davio, šamarao, grizao i bacao je na zid

-

Policajac M. S. (36), koji je uhapšen i pritvoren zbog napada na svoju partnerku, četrdesetj­ednogodišn­ju žrtvu je davio, šamarao, grizao i vukao je za uši i bacao je na zid, prethodno je zaključavš­i u svojoj kući.

KAKO SAZNAJE “BLIC”, policijski službenik je bio 15 meseci u emotivnoj vezi sa V. D., ali njih dvoje nisu živeli zajedno. Do zlostavlja­nja i mučenja došlo je u njegovom domu, a fizičkom napadu na partnerku prethodilo je to što je iskoristio trenutak dok je V. D. bila u kupatilu da kontroliše njen mobilni telefon, nakon čega je počeo da je ispituje ko su ljudi zabeleženi u njenom telefonsko­m imeniku.

- Pošto je došlo do svađe, žrtva je pokušala da izađe iz njegove kuće, ali je nasilnik zaključao vrata. Nakon toga, dok je nesrećna žena pokušaBEOG­RADSKA POLICIJA INTENZIVNO vala da ih otključa i pobegne, on joj je udario šamar, vukao ju je po stepenicam­a, pokušavaju­ći da je odvede u prostoriju na spratu, gurao i bacao je na zid, a kako su pokazale i evidentira­ne povrede, V. D., čupao joj je i grizao uši i davio je. U jednom trenutku, međutim, žena je uspela da se oslobodi, otključa ulazna vrata i pobegne – priča naš pouzdani izvor iz istrage.

U Urgentnom centru valjevske bolnice, gde je zatražila pomoć, V. D. su konstatova­ne brojne povrede, od masnica i hematoma preko ugriza do otisaka prstiju na vratu, zbog čega joj je vrat imobilisan kragnom.

Nakon hapšenja, policajac je u svom iskazu negirao da je partnerku na ovaj način zlostavlja­o i mučio, navodeći da u njegovoj kući nije bilo “fizičkog kontakta” između njih dvoje, te da je V. D. “sama sebi nanela povrede da mu se osveti, jer joj je saopštio da je ostavlja zbog njene ljubomore”!

oko 17.30 h ispred kuće našla bez svesti majka koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

- Policija je prikupila dokaze i na osnovu toga raspisala potragu za Dušanom Silićem. Prema izjavi Bezbradiči­ne majke, Silić je pobegao BMW X5. Bezbradica je odbio da kaže ko ga je i zbog čega napao - dodaje naš izvor. Oni koji poznaju Nemanju Bezbradicu kažu da se on u poslednje vreme bavi preprodajo­m automobila.

- Priča se da je nekog čoveka prevario. Navodno, prodao mu je auto, ali se ispostavil­o da je bez papira. Taj mu je čovek otvoreno pretio. Možda je to razlog - priča jedan od Bezbradiči­nih poznanika.

 ??  ?? ne sarađuje s policijom: nemanja bezbradica
ne sarađuje s policijom: nemanja bezbradica
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia