Blic

MINA I NEMANJA ODLOŽILI SVADBU

Veselje košarkaša i manekenke bilo zakazano za kraj jula

-

Nedović je očekivao poziv u reprezanta­ciju, pa je u skladu sa tim želeo da napravi venčanje, međutim kako nije pozvan, on je odlučio da ceremoniju sprema natenane.

Svadba košarkaša Nemanje Nedovića i njegove verenice, atraktivne manekenke Mine Milutinovi­ć, odložena je do daljeg. Kako saznajemo, budući mladenci su želeli da upriliče venčanje krajem jula i početkom avgusta, ali kako Nedović ne igra za reprezenta­ciju, pa ne mora da putuje u Kinu, oni će svadbu spremati polako.

Nemanja je trenutno oslobođen svih poslovnih obaveza do septembra, pa je odlučio da leto provede sa verenicom u Crnoj Gori, gde se odmara u luksuznoj vili sa prijatelji­ma.

- Iako su planirali da krajem jula ili početkom avgusta stanu na ludi kamen, Nemanja i Mina su odložili svadbu, a sve sa ciljem da ona bude organizova­na kako dolikuje. Nemanja se povredio tokom sezone, pa neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, zato je odlučio da sa Minom napravi ugođaj i da uživaju u čarima leta. Oni su sa prijatelji­ma otputovali u Budvu gde su iznajmili vilu. Nemanje je do septembra slobodan, a onda ide za Španiju, za čiji klub igra. Mina ga uvek prati u stopu - kaže naš izvor blizak paru, i dodaje:

- Kako više nije bilo potrebe da sve organizuju na brzaka, svadbu su odložili za jesen ili za sledeću godinu proleće, to još nisu odlučili. Oboje žele da njihovo venčanje bude za pamćenje i da njihovi prijatelji iz celog sveta

dođu u Beograd.

Prema rečima našeg izvora upućenog u život sportiste i manekenke, njima papir ništa ne znači, ali su želeli da se venčaju kako bi na jednom mestu okupili sve drage ljude.

- Mina i Nemanja su četiri godine zajedno, oni funkcioniš­u već kao da su u braku. Potpisivan­je papira će za njih biti čista formalnost. Njihovu ljubav su mnogo puta do sada dokazali, a ona je čvrsto bazirana na poverenju i poštovanju. O njihovoj veridbi brujali su svi mediji u regionu jer se dogodila na Maldivima, kada je Nemanja priredio Mini iznenađenj­e na plaži.

Ova zgodna crnka 2012. pobedila je na takmičenju “Miss World Next Top Model”, a sa Nemanjom su je upoznali zajednički prijatelji.

Kada je Nemanja otputovao u Ameriku da bi u sezoni 2013/14. igrao za NBA klub Golden Stejt voriorse, Mina je nekoliko puta išla kod njega, te su zajedno provodili romantične dane o kojima su s puno emocija pričali.

– U početku veze sve je bilo veoma komplikova­no, bili smo razdvojeni, imala sam mnogo obaveza na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na četiri dana samo kako bismo

bili zajedno. Naši najbliži prijatelji mogli su od prvog dana da vide koliko se nas dvoje razumemo i koliko smo ozbiljni u tome da istrajemo. U početku sam se ja više prilagođav­ala jer je Nemanjin posao takav kakav jeste, on je igrao u Americi i jedini način da se viđamo bio je da ja odem kod njega, a da usput organizuje­m obaveze na fakultetu, kao i svoj posao. Ali ništa nije teško kad nekog volite i kada znate da je to ono pravo- – ispričala je ranije Mina, koja je nastavila da prati dečka gde god da je igrao.

Budući mladenci trenutno uživaju u Crnoj Gori, gde se provode sa prijatelji­ma. U septembru putuju za Španiju

Mina i Nemanja su četiri godine zajedno i uveliko funkcioniš­u kao da su u braku, njima papir ništa ne znači. Ipak žele da na jednom mestu okupe sve prijatelje i venčaju se

 ??  ??
 ??  ?? nebojša vojvodić je zabavljao goste, a mikrofona se latila i milica pavlović
nebojša vojvodić je zabavljao goste, a mikrofona se latila i milica pavlović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia