Blic

Darka više ne uhodim, sad ga zovem da ćaskamo

-

Bivša rijaliti učesnica kaže da je pevač promenio mišljenje o njoj i da su sada prijatelji.

SKANDALO

ZNA NIŠLIJKA MILJANA Kulić koja je izbačena zbog nasilja iz rijalitija “Zadruga 2” otkrila je da se čuje sa pevačem Darkom Lazićem, kojeg je svojevreme­no proganjala. Darku je Miljana pravila pakao od života, ali su, prema njenim rečima, danas ponovo u kontaktu i u dobrim odnosima.

- Čuli smo se Darko i ja, u odličnim smo odnosima, non-stop se čujemo. Nismo mogli da se dogovorimo da peva na Željkovom prvom rođendanu jer je već imao zakazane nastupe, pa nisam želela da zbog njega, bez obzira na to što ga volim, da pomeram detetu prvi rođendan. U super smo odnosima i non- stop smo na vezi - ispričala je Miljana za Pink.rs, pa nastavila:

- Pričali smo i o nesreći, o porodici nismo pričali. Pričali smo o njemu, ja ga ne ispitujem o privatnom životu, jer znam da je to bolna tema. Pogotovo ovaj razvod i sve što mu se događalo, tako da pričamo o veselim stvarima i zaista ga volim, cenim i poštujem. I on je Vaga u horoskopu kao i ja - dodala je Kulićeva. Miljana tvrdi da je Darko promenio mišljenje o njoj.

- On je drastično promenio mišljenje o meni. Dok sam bila anonimna devojka, mislio je sve najgore o meni zbog toga kako sam se ponašala. Meni je želja bila da postanem javna ličnost, pa sam na svaki mogući način skretala pažnju na sebe. Zvala sam pevače, njima je bilo nejasno šta ja u stvari hoću, a ja sam samo htela druženje, tada mi je to bilo zanimljivo. Sada mi je to smešno, mladost ludost. Smatram da su pevači uglavnom seljaci, ali Darko mi je izuzetno drag - zaključila je Miljana.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia