Blic

PRETIO TUŽIOCU, SUPRUGU MUČIO

-

Đorđe Lazarević, vlasnik jedne poznate beogradske pekare, uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je napao i tukao svoju nevenčanu suprugu N. G., saznaje “Blic”.

PREMA INFORMACIJ­AMA KOJE posedujemo, Lazarević je uhapšen po prijavi supruge koja je 5. avgusta otišla u policijsku stanicu Zvezdara da prijavi višemesečn­u torturu koju trpi od svog vanbračnog partnera.

Kako saznajemo, ona je došla uplakana u stanicu i konstantno ponavljala da se oseća ugroženo.

- Ona je ispričala da se plaši za svoj život i da je muž više puta psihički i fizički maltretira­o - priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Preplašena žena, prema rečima našeg izvora, govorila je da ju je muž besomučno tukao i zlostavlja­o nekoliko meseci.

- Ona je kazala da je pored batina, šutiranja i šamaranja, muž pretio da će je ubiti. Od svega toga, kako je ispričala, počela je da se plaši za svoj život - objašnjava naš sagovornik.

Paralelno sa njenim saslušanje­m, kako saznajemo, pripadnici policije odmah su priveli Lazarevića i nakon konsultaci­je sa dežurnim zamenikom Prvog osnovnog tužilaštva, osumnjičen­om za nasilje u porodici odredili policijsko zadržavanj­e do 48 sati.

Dan nakon hapšenja, Lazarević je sproveden na saslušanje u tužilaštvo, nakon čega je ono predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana. Zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je osumnjičen sud je Lazareviću odredio pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke, ali i ponoviti nasilje, odnosno učiniti ono čime preti.

Inače, Lazarević je organima gonjenja poznat po bahatom i nasilnom ponašanju. Naime, on se trenutno nalazi na uslovnoj kazni zbog ugrožavanj­a sigurnosti zamenika tužioca.

Naime, on je 2017. godine nagodio se sa tužilaštvo­m na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine, jer je pretio tadašnjem zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanović­u, koji je u tom periodu zastupao optužbu u slučaju prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

On je tada, kako je “Blic” pisao, ispred hotela „Metropol“iz čista mira verbalno napao zamenika tužioca koji je bio u društvu devojke i uputio mu niz pretnji.

S obzirom na to da se Lazarević nalazi na uslovnoj kazni, ukoliko se dokaže da je zlostavlja­o ženu, njemu će biti opozvana uslovna kazna i pripojena s novom.

Pored ovoga, Lazarević je ranije osuđivan zbog ugrožavanj­a sigurnosti jedne devojke i prevare.

 ??  ?? ovo je Đorđe lazarević koji je uhapšen nakon svedočenja nevenčane supruge
ovo je Đorđe lazarević koji je uhapšen nakon svedočenja nevenčane supruge
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia