Blic

Pevačica ostavila glumca zbog manekenke

Američka pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode se nakon samo pola godine braka, a američki mediji bruje o tome da je razlog manekenka Kejtlin Karter, sa kojom se Majli trenutno provodi u Italiji, gde su uhvaćene u strasnim poljupcima.

-

KEJTLIN KARTER JE bivša žena rijaliti zvezde Brodija Dženera, koji je sin Kejtlin Džener.

Kako su uslikali paparaci, njih dve su se sunčale na bazenu i pile koktele, a u jednom trenutku su počele da se ljube i maze na ležaljkama. Iako su u prvi mah šeširom pokušavale da sakriju sočne poljupce, kasnije su se potpuno opustile pa su čak naočigled ostalih razmenjiva­le nežnosti.

Iako se oko spornih slika ni Majli ni Kejtlin nisu još uvek oglašavale, one su na društvenim mrežama objavljiva­le slike i snimke kako se provode u Italiji, gde se jasno vidi da uživaju u zajedničko­m društvu.

Nekoliko sati nakon objavljiva­nja paparaco fotografij­a, Majlina PR služba je potvrdila da se rastala od Lijama.

- Lijam i Majli su se saglasili da se u ovom trenutku razdvoje. Neprestano razvijajuć­i se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je to ono što je najbolje, da će se fokusirati na sebe i karijeru. I dalje će ostati posvećeni roditelji svim svojim životinjam­a koje dele - stoji u zvaničnom saopštenju.

Par je stavio tačku na brak koji je trajao čitavih sedam meseci, a ukupno su se zabavljali skoro deset godina. Njihov odnos bio je turbulenta­n, verovatno zbog pevačicine impulsivne naravi, pa je poznato je da su se Majli i Lijam često mirili i raskidali.

Majli tokom braka sa glumcem nije krila da je seksualno privlači ženski pol, te da je njen brak iz tog razloga, kako kaže, „čudan“.

- Mene i dalje seksualno privlače žene. I dalje sam „kvir“osoba, samo sam se udala za Lijama. Mislim da je ljudima veoma zbunjujuće to što sam se udala za muškarca. Ali moja veza je jedinstven­a. Kompleksna je i moderna, nova je za mnoge, ne mislim da živimo u svetu gde bi je ljudi razumeli - rekla je zvezda u jednom intervjuu. D. Đ. - A. Ž.

 ??  ?? strani paparaci uslikali su majli i kejtlin karter u strasnim poljupcima lijam i majli su se saglasili da se u ovom trenutku razdvoje. neprestano razvijajuć­i se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je to ono što je najbolje, i da će se fokusirali na sebe i karijeru
strani paparaci uslikali su majli i kejtlin karter u strasnim poljupcima lijam i majli su se saglasili da se u ovom trenutku razdvoje. neprestano razvijajuć­i se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je to ono što je najbolje, i da će se fokusirali na sebe i karijeru

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia