Blic

ZVEZDAŠI MOGU DA KUPE ULAZNICE I U KOPENHAGEN­U

-

Ričmonda Boaćija. Pavkov najverovat­nije propušta revanš, iako se oporavlja na čudnovat način, dok će tamnoputi napadač najverovat­nije na teren stadiona “Parken”.

- Ričmond Boaći je dosta uradio za Crvenu zvezdu. Siguran sam da može mnogo više i da kroz stalne razgovore i rad može da bude onaj Boaći iz prošlog mandata. Nije zaboravio da igra fudbal i ubeđen sam da će doći na svoj nivo forme - poručio je trener Zvezde Vladan Milojević.

I zaista, sigurno je da golgeter koji je doneo toliko radosti “delijama” nije zaboravio da daje golove. On čeka pravi trenutak da eksplodira i pokaže šta zna, a utakmica u Kopenhagen­u je pravo mesto za to. Uostalom, neka se svi sete, pa i sam Boaći, partija iz Lige Evrope, pogotovo u Kelnu, kada je sam srušio nemački tim.

Dobra stvar je što će se u ekipi Crvene zvezde naći i Miloš Degenek, momak koji se pokazao kao talija crveno-belima. Ne samo zbog sigurnosti u defanzivi, već i zbog snalažljiv­osti u kaznenom prostoru protivnika. I u njegovom slučaju valjalo bi uraditi promotavan­je i podsetiti se duela u Salcburgu, kada je pokrenuo svoj tim posle 0:2 do 2:2, i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Postoji u slučaju crveno-belih pred Kopenhagen pro et contra. Ali, jedno je sigurno, Zvezda je tim sa velikim T i to mora da dokaže na terenu “vikinga”. Crvena zvezda je obavestila navijače da za revanš meč Kopenhagen­a mogu kupiti ulaznice i u Danskoj.

- Karte koje nisu prodate u Beogradu prodavaće se na dan meča od 13 do 17 časova u hotelu „Imperijal“u Kopenhagen­u, po ceni od 20 evra - poručili su sa „Marakane“. Kris Kavanah, engleski sudija, deliće pravdu Partizanu u revanš meču 3. kola kvalifikac­ija za Ligu Evrope, kojeg crno-beli igraju u četvrtak (19) u Malatji. Kavanah je za vikend sudio utakmicu Totenhem - Aston Vila (3:1), a sada će prvi put deliti pravdu na jednom meču pod okriljem UEFA. Podsetimo, Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu savladao Malatiju sa 3:1 golovima Umara Sadika, Sejdube Sume i Takume Asana.

 ??  ?? milan pavkov je dao gol kopenhagen­u u prvoj utakmici, ali se potom povredio od ričmonda boaćija se mnogo očekuje ukoliko zaigra u kopenhagen­u, iako nije u zavidnoj formi
milan pavkov je dao gol kopenhagen­u u prvoj utakmici, ali se potom povredio od ričmonda boaćija se mnogo očekuje ukoliko zaigra u kopenhagen­u, iako nije u zavidnoj formi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia