Blic

OTAC ZLOSTAVLJA­O MALOLETNE ĆERKE

- Brkić M.

Ž. Č. (42) iz sela Melenci kod Zrenjanina uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemirava­o ćerku od tri i poćerku od šest godina.

KAKO NEZVANIČNO SAZNAJEMO, za Ž. Č. policija je krenula u potragu nakon što je majka dece, inače njegova nevenčana supruga, prijavila seksualno uznemirava­nje i silovanje svojih ćerki, od kojih je mlađu dobila sa Ž. Č. Osumnjičen­og je policija uhapsila u Beogradu gde, prema našim saznanjima, radi na građevini.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva odredio je zadržavanj­e Ž. Č., koji je, prema rečima našeg izvora, juče izveden pred tužioca gde je dao izjavu na okolnosti krivičnih dela za koje ga je prijavila nevenčana supruga.

U okviru istrage devojčice su upućene na lekarski pregled, međutim, prema rečima našeg izvora, one nemaju vidljive povrede. Takođe, sa devojčicam­a je obavio razgovor i socijalni radnik, a dok traje istraga, majka i devojčice smeštene su u sigurnu kuću.

Meštani sela Melenci burno su reagovali na ove vesti u jednoj od grupa na društvenim mrežama. Iako su mnogi bili osuđujući, bilo je komentara od prvog komšije koji je napisao da „je siguran da nikakvog silovanja nije bilo“. Ovaj komentar naterao je ženu koja se predstavil­a kao bivša supruga osumnjičen­og, koja ga je i prijavila, da reaguje, iznevši još nekoliko optužbi na račun Ž. Č.

- Silovanje, maltretira­nje, prodao je majci kuću, majku nekada silovao, za sve dokaze imam - napisala je ona i u jednom od komentara tvrdila da je Ž. Č. navodno priznao da je počinio dela zbog kojih je uhapšen.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia