Blic

TUKLA MUŽA METLOM, PA HTELA DA SE BACI SA BEBOM U NARUČJU

-

Jovana Đ. (31) uhapšena je preksinoć nakon što je supruga Damjana Đ. (30) pretukla metlom, a zatim zapretila da će sa sedmomeseč­nom bebom skočiti sa prvog sprata kuće u Ulcinjskoj ulici na Zvezdari, ako dođe policija!

Damjanovu sedmomeseč­nu bebu, zaključala je vrata i zapretila da će skočiti sa terase prvog sprata. I to sa sve bebom u naručju ako im na vrata dođe policija.

Iako u strahu zbog moguće reakcije Jovane Đ., komšije su ipak pozvale policiju i posle nekoliko minuta pojavila se patrola Policijske stanice na Zvezdari. Istovremen­o sa slanjem patrole, angažovan je i pregovarač­ki tim MUP-A da bi ženu odvratio od sulude, a možda i smrtonosne namere.

- Za svega nekoliko minuta na teren je došla patrola policije. Policajci su uspeli da kroz prozor uđu u stan i odgovore je od namere da ugrozi i povredi bebu i sebe. Oni su je savladali i uhapsili - kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi.

Kako “Blic” saznaje, sedmomeseč­na beba je prevezena na Institut za majku i dete i lekari su konstatova­li da nema fizičkih povreda. Jovanin muž Damjan Đ. prevezen je u bolnicu zbog lakših povreda koje mu je supruga nanela metlom, dok je Jovana Đ. uhapšena i osumnjičen­a za nasilje u porodici. Prema nezvanični­m informacij­ama, i ranije je bilo prijava zbog nasilja u ovoj porodici.

Stanari zvezdarske ulice u kojoj je u staroj dvorišnoj zgradi Jovana Đ. pretila da će skokom sa prvog sprata povrediti bebu i sebe i juče su bili u šoku.

- Tu u kući kao podstanar živi Jovanina majka. Ona po ceo dan nije kod kuće, radi. Verovatno da izdržava i ćerku, unuče i zeta. Ćerka je još porodilja, pa razumljivo je da ne radi, ali koliko smo mogli da primetimo, ni zet nešto ne odlazi na posao. I u vreme kada se Jovana popela sa bebom u naručju, njena majka je bila na poslu - saznajemo od komšija.

Jovana Đ. sa suprugom Damjanom i bebom, navodno, živi u nekom drugom stanu, ali često dolaze kod njene majke gde borave danima.

Inače, komšije nisu bile raspoložen­e za dublju priču, već samo napominju da će se “valjda sada uključiti sve državne instutucij­e i detetu omogućiti da odrasta u normalnoj porodici”.

 ??  ?? policija sa zvezdare sprečila ženu sa skoči sa prvog sprata zgrade
policija sa zvezdare sprečila ženu sa skoči sa prvog sprata zgrade
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia