Blic

PUCAO U SUPRUGU, PA PRESUDIO SEBI U FOTEJI

-

Saša M. (54) iz Kraljeva ubio se hicem iz pištolja u garaži porodične kuće u Ulici Radovana Pavlovića Jevrema, nakon što je dva puta pucao u suprugu Marinu (47) i promašio je.

- Te večeri Saša je bio kod brata koji živi u komšiluku. Po svemu sudeći, popio je previše, pa kada se vratio kući, počeo je da se svađa sa suprugom. U tom besu, počeo je da razbija stvari po kući. U jednom momentu uzeo je pištolj i krenuo ka uplašenoj supruzi. Pucao je dva puta u njenom pravcu, žena se šćućirila, pokušavaju­ći da se skloni. Da li zbog pijanstva, ili nekog drugog razloga, Saša je omašio oba puta i pogodio je zid - kaže sagovornik “Blica” upoznat s istragom. Ipak, istražitel­ji ne odbacuju mogućnost da je Saša pomislio da je suprugu ranio, možda čak i usmrtio, te da je osetio grižu savsesti zbog toga čina. Sledećeg trenutka sišao je u podrum, seo u fotelju i ispalio sebi hitac u grudi. Teško Sedmomeseč­ni dečak je u pratnji socijalne radnice prevezen na Institut za majku i dete u Beogradu povređen je prevezen u Zdravstven­i centra “Studenica”, gde je uprkos naporima lekara, preminuo. Prema saznanjima “Blica”, u porodici Saše M. ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici. On i Marina bili su u braku duže od dve decenije i imaju dvojicu odraslih sinova. Jedan od njih radi u Češkoj, dok je drugi zaposlen u Vojsci Srbije i na službi je u Kragujevcu. U kući u Ulici Radovana Pavlovića Jevrema živi i Sašina majka Nata.

- Marina je pre dva-tri dana došla iz inostranst­va. Ona povremeno ide van Srbije i čuva decu, tako zaradi neki dinar. Saša je zarađivao od kola, vozio je, popravljao. Nisu bili poznati kao incidentna porodica. Doduše, dešavalo se da Saša popije neku čašicu više dok je Marina bila u inostranst­vu. Ali nije bilo problema, jer žena nije bila tu. Sada kada se vratila, alkohol je doveo do tragedije i uništio porodicu - konstatuju poznanici Saše i Marine.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia