Blic

OTKAZAN DŽONI MAR

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnj­eg festivala Džonija Mara, nažalost, neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa, navode organizato­ri.

-

TERMIN 17. BELGRADE Beer festa je zbog najavljeni­h vremenskih nepogoda za sredu, 14. avgusta, promenjen, tako da će festival biti održan od 15. do 19. avgusta, zbog čega je došlo i do izmena u muzičkom programu.

Kako su saopštili organizato­ri, raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenje­n, dok će večeras nastupiti Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn. Muzički spektakl Rock opera, u kome učestvuje više od 100 izvođača, a koj je bio planiran za otvaranje festivala biće izveden u ponedeljak, 19. avgusta. Tog dana nastupiće i Marko Louis, Ajs Nigrutin ft. Timbe, “Majke” i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnj­eg festivala Džonija Mara, nažalost, neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa. Međutim, zbog velikog interesova­nja publike organizato­ri navode da će pokušati da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert tokom jeseni. Na Mejn stejdžu koncerte će održati i brojni gosti iz regiona: Magnifico, “Brkovi”, Vojko V, “Urban & 4”, “Elemental”, “Atomsko sklonište”, “Bombaj štampa” i mnogi drugi, a ljubitelji dobrog zvuka moći će da uživaju i u nastupima domaćih izvođača Dejana Cukića, “Električno­g orgazma”, “Negativa”, Bilje Krstić, “Tap 011”, ali i u bendovima koji su do sada najviše puta nastupali na festivalu: “Van Gogh”, “Orhodox Celts”, “YU grupa” i Inspektor Blaža.

Mere bezbednost­i će, kao i ranijih godina, biti na visokom nivou, a o redu na festivalu će brinuti policijske jedinice i redari.

Ceo festivalsk­i prostor će biti obezbeđen i video-nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori.

 ??  ?? festival će biti održan od . do . avgusta
festival će biti održan od . do . avgusta
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia