Blic

VODIM JE KOD PSIHIJATRA PA KUĆI U VALJEVO

Nadeždina majka zabrinuta za ćerkino zdravlje nakon nasilja

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Pevačica i učesnica rijalitija “Zadruga” Nadežda Biljić prijavila je dečka Tomu Panića za nasilje, a nakon turbulentn­e noći i šoka koji je preživela uz nju je danonoćno majka Slavica Biljić. Prvu noć nakon incidenta provele su u Beogradu, u stanu u kojem je došlo do incidenta, što je pevačica teško podnela.

Zbog toga majka planira da je skloni u rodni grad Valjevo kako bi bila sa porodicom.

- Vodim je u Valjevo da ide na odmor i da spusti loptu. Mora da misli na sebe, da se odmori i oporavi od svega što joj se izdešavalo, a treba malo da misli i na svoju karijeru.

Ostala sam uz nju da se odmori i odaspava što više, bilo joj je teško kad smo došle u stan u kojem se desilo to nasilje. Uz nas su bili prijatelji, oni su malo podizali atmosferu, ja nisam mogla. Otac je uspeo da je nasmeje, šalio se sa njom i pričao kako bi je oraspoloži­o - kaže Nadeždina majka za “Blic” i objašnjava kako će za naslednicu portražiti pomoć da bi uspela da prebrodi stresne situacije i nasilje:

- Ići će ponovo kod psihijatra, psihologa, gde god da treba ja ću da je odvedem. Mora da prevaziđe ovu životnu situaciju. Ne možemo se ubiti svaki put kad se nešto loše desi, dakle, treba tražiti rešenje problema. Nek popriča sa kim treba, ja ću joj kad dođemo kući sva

Otac i ja ćemo sa njom voditi jedan ozbiljan razgovor kada prođe malo vremena

kako reći šta imam. Možda joj reči psihijatra pomognu, otići ćemo da popriča i sa nekim drugim zlostavlja­nim ženama, pa nek vidi.

Slavica dodaje da će sa naslednico­m voditi ozbiljne razgovore o njenim turbulentn­m ljubavima, kao i o stvarima koje joj ona kao majka zamera.

- Tek planiram da vodimo ozbiljan razgovor Nada i ja, a i otac će popričati sa njom. To ćemo odraditi kad prođe neko vreme, kad se odmori i oporavi. Stvari prvo moraju da se slegnu i da splasne ovaj prvi utisak. Mene nije pitala kad se petljala sa njim, kako su zakuvali sada tako neka raskuvavaj­u. Moraju oboje da nastave dalje, rekla sam joj da nisu jedno za drugo, ali me tada nisu slušali - zaključila je Biljićeva.

 ??  ?? slavica je sve vreme uz Ćerku. Čim je Čula šta se dogodilo došla je u beograd kako bi je osnažila da nastavi dalje tomislav panić ima zabranu prilaska nadeždi i zabranu komunikaci­je sa njom
slavica je sve vreme uz Ćerku. Čim je Čula šta se dogodilo došla je u beograd kako bi je osnažila da nastavi dalje tomislav panić ima zabranu prilaska nadeždi i zabranu komunikaci­je sa njom
 ??  ?? Slavica kaže da posle svega što se desilo pevačica samo spava i da ne može da podnese boravak u stanu gde je došlo do incidenta.
Slavica kaže da posle svega što se desilo pevačica samo spava i da ne može da podnese boravak u stanu gde je došlo do incidenta.
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia