Blic

VEŠTAČENJE ŽENE, SASLUŠANJE MUŽA

-

Naručeno ubistvo biznismena iz Sente Zorana B. (49) šokiralo je i sve u istrazi ovog slučaja za koji je javnost saznala nakon njenog hapšenja.

PLAN TATJANE B. (48), Zoranove supruge, na sreću nije realizovan, a ona je osumnjičen­a za krivično delo podstrekiv­anje teškog ubistva za koje je bila spremna da plati ukupno 1.600 evra.

„Blic“saznaje da će u istrazi, narednih dana ove sedmice, ona biti podvrgnuta psihijatri­jsko – psihološko­m veštačenju i biće saslušani svi svedoci, uključujuć­i njenog supruga i potencijal­nog ubicu, čoveka koji je kod bračnog para iz Sente povremeno obavljao baštovansk­e poslove.

- Motiv još uvek nije poznat. Istraga će pokazati pravu istinu. Žena sve negira, ali postoje dokazi koji upućuju na krivično delo – kaže izvor.

Bračni par je ostavljao o sebi drugačiju sliku u Senti od one koja je odjeknula u javnosti i mnogi njihovi sugrađani rekli su za „Blic“da je reč o dvoje poslovnih i imućnih ljudi, paru sa troje dece za koji su verovali da žive skladno.

Međutim, Tatjana B. je uhapšena u četvrtak prilikom primopreda­je 80 evra za pomoćnika u zločinu, a prema dosadašnji­m saznanjima već je isplatila potencijal­nom ubici 1.000 evra.

Višemesečn­i dogovori kulminiral­i su hapšenjem jer je vršila pritisak na

potencijal­nog ubicu pošto je rok za izvršenje njenog plana prošao. Baštovan je prijavio ceo slučaj i nezvanično smo saznali da je u sve upleten nakon što je „pokosio travu i ona ga je bez okolišanja pitala da li bi za novac ubio njenog muža“.

Spekuliše se da su motiv ljubomora ili koristolju­blje, a kako je „Blic“već pisao, istražne organe iznenadilo je kada je suprug Tatjane B. došao u sud i tražio da bude u sudnici prilikom njenog saslušanja da bi joj pružio podršku.

- Bizarno. Bez komentara smo. Naravno da mu nije bilo dozvoljeno da bude u njenoj blizini. U toku ove sedmice biće saslušan kao svedok – rečeno je „Blicu“.

 ??  ?? komšinica tatjane b. u šoku nakon hapšenja
komšinica tatjane b. u šoku nakon hapšenja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia