Blic

U penziju neću pre osamdesete godine

-

Folkerka ističe da se raduje odmoru na koji će sa Milutinom Mrkonjićem otići u septembru, ali da ne planira da se odrekne karijere koju godinama gradi.

PEVAČICA ANA BEKUTA ovo leto provodi radno, a kako nam otkriva, i dalje uživa u svakoj pesmi, nastupu i koncertu koji održi, tako da na penziju ne pomišlja.

- Nikad se ne umaram od pevanja, to kad mi se desi i kad mi bude bilo dosta, onda ću otići u peziju. O tome još ne razmišljam, za penziju me pitajte tek u mojoj osamdsetoj godini - kaže Ana, i dodaje da će uskoro na odmor, po mogućstvu što dalje od svakodnevn­e buke i vreve, u neku skrivenu uvalu:

- Tokom leta radim, ali će septembar biti mesec kad ćemo se Mrka i ja odmarati. Ja ne volim daleke, egzotične destinacij­e, da bih išla da se odmorim, meni je dovoljno da avionom odavde odletim svega nekih četrdeseta­k minuta i da se sakrijem u neku uvalicu, da uživam u suncu.

Pevačica je proteklih meseci vidno smršala i doterala liniju, a kako kaže, pazi na svaki zalogaj koji unese:

- Nisam na klasičnoj dijeti, to je poseban koncept ishrane. Često putujem, ali čak i tada sa sobom nosim hranu. Trudim se da ne preskačem plan ishrane, a tokom kuće ga striktno pratim. Jedem baš puno voća i povrća. Mrka nije sa mnom na posebnoj ishrani, mada kad sam kod kuće i on me prati.

Ana ističe da pred nastupe i koncerte nema rituale koje ponavlja, ali da se uvek trudi da je odmorna, kao i da pred sam izlazak na scenu nikad ne uzima hranu:

- Gledam da se naspavam bar osam sati i da ne jedem ništa pred sam nastup jer prosto tako zahteva organizam. Samo voda i neko voće. Ana Bekuta se trudi da se pred nastupe dobro naspava i ne jede ništa. Samo konzumira vodu i neko voće.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia