Blic

Razvod zbog ljubomore

Kako saznajemo, pevačica i svetski poznat di-džej Džunior Džek staviće tačku na petogodišn­ji brak, nakon čega će ona napustiti Belgiju iz koje je davno želela da pobegne.

- D. ĐORĐEVIĆ - LJ. TOZEV

Vest da će se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pevačice krčkala godinama. Kako saznajemo, Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomorni­h scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovolj­na.

- Kaja je konačno presekla i rešila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Poslednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavn­o su prestali da se vole - otkriva izvor blizak pevačici za “Blic” i objašnjava:

- Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lepa devojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacij­e sa prijatelji­cama. Sa druge strane, Kaja je bila nesrećna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živeli. U

život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpela zbog života u inostranst­u, iako je s vremena na vreme izdavala pesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gde bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena.

Prema rečima pevačicino­g bliskog prijatelja koji je želeo da ostane anoniman, ona je već godinama želela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

- Sigurno više od dve godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasic­e u poslednje vreme kulminiral­e i ona je svoju zamisao pretočila u delo. Zato je u poslednje vreme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa ćerkom sigurno vratiti u Beograd, gde će najverovat­nije i nastaviti život.

Ostojićeva se juče nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke vezane za razvod, ali ubrzo je na društvene mreže okačila citat:

- Ljudima nikada nećeš valjati. Ni kada pomogneš, ni kada odmogneš, ni kada ćutiš. ■

Ona će se sa ćerkom za početak vratiti u Beograd

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia