Blic

Fabric slavi u Beogradu uz Bicep i Mind Against

-

ja izdržim i kao da se ništa nije desilo.

Prema njenim rečima, oboje su romantični, pa jedno drugo često znaju da iznenade nekim gestom.

- Romantični smo, no kako imamo puno obaveza, u poslednje vreme ne stižemo da se na taj način posvetimo jedno drugom. Otići ćemo na neku lepu večeru kad ugrabimo vremena - kaže Aleksandra, koja kaže da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno ceni, a misli da je to i uzajamno.

- Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandro­m. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni - naglašava pevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.

- Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj - kaže Aleksandra, koja dodaje da je podržava i Filipova majka Zorica Nakić.

Suprug mlade pevačice Filip Živojinovi­ć već neko vreme se bavi ugostitelj­stvom, pa tako imaju svoj restoran.

- Mi imamo restoran dve godine. Nikada nisam došla sa stavom da sam gazdarica, nego kao gost. Ne volim to. Nisam taj tip - priznaje ona.

BOBAAleksa­ndra nikada nije krila da odličan odnos godinama gaji sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa, ali i njegovom braćom Stefanom i Viktorom. Svekar Boba Živojinovi­ć ima posebno mesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica. - Bobu neizmerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovek - kaže pevačica. FABRIC, JEDAN OD

Polifenoli se smatraju najsnažnij­im prirodnim antioksida­ntima.

Imaju blagotvorn­o dejstvo na celokupan organizam. Neprikosno­veni su u borbi protiv starenja I oštećenja ćelija, vraćaju vitalnost, održavaju mladolikos­t, vitku figuru I sprečavaju nastanak bolesti na potpuno prirodan način. Na bolje varenje i regulisanj­e telesne težine utiču tako što ubrzavaju proces sagorevanj­a masti, doprinose ubrzanju metabolizm­a, tandem - Mind Against! Fantastičn­u godinu iza sebe ima i danska DJ zvezda odrasla u Moskvi, Anastasija Kristensen, koju smo nakon odličnog nastupa na Exitu 2018. godine, nedavno mogli da gledamo i na naslovnici Mixmaga! Uz ovakve goste u Beograd dolaze i rezidenti Fabrica, a među njima i londonska DJ ikona Terry Francis. Sa njim dolazi i mlada Anna Wall, koja predvodi novu generaciju. Za ovogodišnj­i No Sleep Festival, na kojem su svoje nastupe već potvrdili Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser i brojni drugi, već vlada veliko interesova­nje i Beograd će 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronsk­e muzike iz preko 30 zemalja sveta. smanjuje osecaj gladi i želju za slatkišima. Zbog toga je bitno da vašu ishranu obagite unosom polifenola. Dodatak ishrani, koje je ispitan, prirodan i sadrži polifenole je Saffranex. Glavni sastojak Saffranexa , Sinetrol®xpur, u preporucen­oj koncentrac­iji od 450 mg, predstavlj­a prirodnu kombinacij­u polifenola koji su izolovani iz citrusa i guarane. U sastav Saffranex-a ulazi i cvet šafrana, koji smanjuje apetit, uklanja stres i donosi dobro raspoložen­je. Nagradite ćelije optimalnim dnevim unosom Saffranex kapusla i ostanite vitki, zdravi , raspoložen­i i negovani.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? za najavljeni događaj uveliko vlada veliko interesova­nje
za najavljeni događaj uveliko vlada veliko interesova­nje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia