Blic

EDITA SE POVREDILA NA PROBI

-

umetnik Uroš Đurić i jedan gostujući član koji će se menjati iz epizode u epizodu. Atmosfera na snimanju bila je izuzetno pozitivna i radna, te se stiče utisak da su učesnici napunili baterije i dobro se spremili za nove scenske poduhvate. Među prvima se spremila pevačica Ana Kokić, koja se maskirala u pevačicu Pink, a onda je za „Blic“otkrila kakva je sećanja vežu za „TLZP“, s obzirom na to da je 2013. godine bila prvoplasir­ana.

- Ovo je moj omiljeni šou, u kojem sam prošla i naučila mnogo toga i po pitanju šoubiznisa. Nisam ušla da se takmičim da bih bila bolja od nekog. Kada sam čula ko su takmičari, jako sam se obradovala, jer sve te ljude jako dobro znam i svi su pozitivni. Čak bih volela Editu da imitiram, ali veći mi je izazov kada bih na zahtev produkcije imitirala nekog kojeg nikad nisam mislila da ću moći da izvedem, posle je slađe - rekla je Ana, dodajući da joj problemi sa leđima sa kojima kuburi već godinama, prema mišljenju lekara, neće zadavati problema tokom takmičenja.

Željko Šašić će se u prvoj epizodi naći u ulozi preminulog pevača Šabana Šaulića, te je sa suzama u očima otkrio Edita Aradinović priznala je da je zapravo uzbuđena i da ima tremu zbog snimanja. - Ponovo sam na ovoj sceni , ponovo imam tremu i osećam uzbuđenje. Verovatno je u pitanju pozitivna trema i adrenalin. Već sam sve ovo prošla, pa otprilike znam kako sve funkcioniš­e i ne trošim se previše. Za opuštanje pre scene ne konzumiram alkohol, trenutno sam na detoksu - rekla je Edita, pa potom ispričala sve o povredi koju je doživela na sceni, istoj na kojoj se povredio i njen kolega Dragan Kojić Keba, kojem je noga bila zavijena zbog četiri kopče na potkolenic­i.

- Keba i ja smo se povredili na istom mestu i na isti način. Nismo videli kraj bine i zakoračili smo u prazan prostor. Biće sve to dobro, mi smo profesiona­lcirekla je pevačica. ana kokić će pevati kao pink

koliko emotivno doživljava svoju imitaciju.

- Sve mi je jako čudno i teško, ne želim da pravim sebi veliku tenziju. Šabanove pesme nisu moj fah, pa je

ovo poseban izazov za mene. Nastup će biti emotivan, jer su i pesma i maska takvi rekao je Šašić.

Nenad Knežević Knez u prvoj epizodi će glumiti Zoricu Brunclik, a umetnik Uroš Đurić, član žirija, istakao je da će u ovoj sezoni, kao i do sada, kriterijum­i ocenjivanj­a biti složeni, kao i da je iznenađen „koliko su daroviti učesnici“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? srećna što je deo šoua
srećna što je deo šoua

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia