Blic

Ulazim u „Zadrugu“da zaradim za nas četvoro

-

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik “Zadruge 2” i otac budućeg deteta učesnice “Zadruge 3” Miljane Kulić, ulazi za nekoliko dana u pomenuti rijaliti kako bi zaradio novac za buduću porodicu.

on Za naš list kaže da je zbog očinstva spreman da se promeni, te da će biti uzoran partner Miljani, ali i otac kako njihovom tako i njenom detetu koje je dobila iz veze s Ivanom Marinković­em.

- Sad kad uđem u rijaliti ulazim za svoj honorar da nešto obezbedim sebi, njoj i deci. Ulazim za nas četvoro - kaže Zola za “Blic”, i dodaje:

- Ako očinstvo ne može da me promeni, onda ne može ništa. Planiram da promenim sve svoje loše navike, mada i ne mislim da su preterano loše. Planiram da imam stalan posao, a što se tiče kockanja i drogiranja, tu nemam šta da menjam, jer ja to ne radim. Sa Miljanom sam kockao zajedno kada smo izašli iz “Zadruge 2”, to je istina, ali ja nisam kockar.

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, protiv je njene trudnoće i želi da abortira. Zola ne bi voleo da se to dogodi, ali neće Miljanu sprečavati u tome ako to odluči.

- Došli smo do tog zaključka oboje, ali videćemo šta će biti. Marija mnogo utiče na nju. Ja kad budem ušao neću uticati mnogo na njenu odluku. Ja sam joj rekao šta ja želim, ali ako ona jedan odsto misli da to nije pametno, ja je neću osporavati. Ipak, to bio veliki gubitak i greh. To je nešto što niko ne može da opravda. Svaki čovek treba da bude srećan kada mu se tako nešto desi, a ne da razmišlja o abortusu - kaže Zola, i ističe da mu smeta što Miljana dopušta drugim ljudima da utiču na njene odluke.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia