Blic

ŽIPIM torozo he SRIMEM U fiokvehu

Rozi pio U hvukom GIOPUSU Sivini “TSI penun zitev ROSI” nipiri fenić NOČIĆN ooni Stvetuni U SUFOTU re VTS Sn nisti lopizuhsoe kpumige Svtsook toviope ere oetevire STONEROZIĆ­N tozretine oeo ere epioserhiv­p

- Dafina Dostanić

tresrećna sam što je nelena uspela u svom poslu jer je veoma talentovan­a

atraktivna glumica, koju pamtimo iz komedija “Sekula se opet ženi” i “Sekula nevino optužen”, tumači lik Zagorke, koja dolazi u Srbiju i u Gladiolino pogrebno preduzeće, da bi ekshumiral­a muža.

- Biće vrlo interesant­no, ali ne smem puno da otkrivam unapred. Mogu samo da kažem da će “konci na sve strane biti zamršeni” - zagonetno poručuju simpatična Ana Aleksander za “Blic TV magazin”.

Glumica, koja godinama živi i radi u Los Anđelesu, ističe da je veoma srećna što joj se pružila prilika da posle dve decenije, ponovo snima u svojoj zemlji.

- Dok nisam došla, nisam ni bila svesna koliko mi je nedostajao rad u našim projektima. Priznajem da nisam ni znala šta da očekujem, ali čim sam kročila na set shvatila sam koliko je interesant­no raditi jedan ovako zanimljiv projekat. Moram priznati da mi već sada nedostaju domaći projekti i nadam se da će se uskoro ukazati prilika da nešto ponovo snimam u Beogradu. Srećna bih bila kada bi se moja želja i ostvarila.

Zanimljivo je da je Ana sa rediteljko­m Jelenom drugarica iz detinjstva.

- Nisam ni pretpostav­ljala kakva će biti rediteljka na ovom projektu, ali sam zaista oduševljen­a. Sve je ispalo odlično. Presrećna sam što je Jelena uspela u svom poslu i što je veoma talentovan­a. tosle dve decenije eni se ponovo ukazala prilika da snima sa vadošem fajićem u seriji „tsi lajun vetar nosi“ Prepuna je samopouzda­nja, što je i potrebna za posao kojim se bavi. Mnogo je i meni i mojim kolegama pomagala na snimanju, tako da nije bilo ni stresa, ni tenzija. Iako sam na početku bila nesigurna zbog mog srpskog jezika, jer nemam priliku često da ga govorim, ona mi je mnogo pomogla i u tome. Jelena je pravi profesiona­lac i vrlo sam ponosna na nju - otkriva Ana. Jednom prilikom je izjavila da Je zbog Rado§а Bajida postala glumica. Sada joj se ukazala pri- llka da se ponovo паде sa njim u ovom projektu. - 1ka Rado§ mi Je dao ve- liko sатороигда­пје od sa- mog po�etka па§е saradnje i Otvorio mi је vrata glume. Uvek mi je pomagao па sni- manjlma, pa ak davao 1 lдеје kako treba da scenu odradim na najbolji то- gudl nadn. U11vao mi Je sigurnost da se ne brinem i da Ее sve ispasli dobro. Pomagao mi je ak 1 kada mi je bilo teze da neke ге�епlсе izgovorlm па s[р- skom jezlku. Jednostavn­o, pomogao mi 1е u kreiranju lika Zagorke - otkriva Ana Aleksander.

 ??  ?? hok nisam došla u feogradn nisam ni bila svesna koliko mi je nedostajao rad u našim projektima o kaže glumica
hok nisam došla u feogradn nisam ni bila svesna koliko mi je nedostajao rad u našim projektima o kaže glumica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia