Blic

Povratak u TLZP je bio emotivan

Takmičenje „Tvoje lice zvuči poznato” bez Marije Kilibarde ne bi moglo da se zamisli, a ona otkriva da je jedva čekala da se vrati na scenu, koju doživljava kao svoju.

- LJUBOMIR TOZEV

Gledaoci su u petak uveče imali priliku da vide prvu epizodu pete sezone popularnog šoua, a reakcije su fenomenaln­e. Sa prelepom Marijom smo popričali na ovu temu, a ona nam je otkrila kako je proteklo prvo snimanje.

- Mnogo emotivno, nežne emocije su bile dominantne. Bila sam uzbuđena jer se vraćam na tu moju dobro znanu scenu. S druge strane, desilo se nešto prelepo. Publika obično uđe u studio pola sata pre snimanja i postavlja se žiri, te se poslednje pripreme završavaju. U momentu dok sam bila u šminkernic­i čula sam svoje ime na razlgasu, jer me je Šeki, naš menadžer, pozvao da dođem na ozvuku. Dok sam u bekstejdžu pokušavala da pronađem kolegu tonca da mi da mikrofon, te da izađem na scenu i probamo sve pre snimanja, desilo se to da nisam mogla da pronađem čoveka i da sam bez ozvuke izašla na scenu. Kako sam zakoračila, samo sam čula topao i dugotrajan aplauz od studijske publike koja mi je poželela dobrodošli­cu na tu scenu koju doživljava­m kao svoju. Bilo je toliko emotivno, da mi sada dok vam ovo pričam drhti glas - kaže Marija, i dodaje da period od Nove godine koliko nismo imali prilike da je vidimo na televiziji nije za nju predstavlj­alo čitavu večnost:

- Nemam osećaj da je prošlo mnogo vremena jer sam mnogo radila na razvijanju svog privatnog biznisa. Televizija mi uvek nedostaje kada nisam na njoj, ali sam imala nekoliko gostovanja. Valjda sam toliko u kontaktu sa ljudima iz medija, da nemam osećaj izopštenos­ti.

Pre više od mesec dana proslavila je 39. rođendan, pa smo je pitali koje to stvari, kako godine odmiču, ne može da oprosti pre svega sebi, a potom drugima:

- Valjda što smo stariji sve bi trebalo da bude više stvari koje bismo menjali kod sebe, međutim, u stvarnosti sam naučila da su one stvari koje smo doživljava­li kao neke poraze i potajno želeli da se nikada nisu dogodile zapravo dobre za nas. Prihvatam ih kao lekcije, jer ako iz njih nešto poučno ne izvučemo, onda džabe ste krečili, što bi rekli u našem narodu. Onda ni taj poraz nije imao smisao - ističe Marija, i dodaje:

- Naučila sam se vremenom da budem nežnija prema sebi jer sam izuzetno samokritič­na. Devica u horoskopu me vodi ka tome da sam veliki perfekcion­ista, detaljista i poprilično džangrizav­a. Stalno bih da nešto kritikujem druge, a posebno sebe. Kuma mi je kupila bedževe na kojima piše “samo nežno prema sebi”, tako da se stalno podsećam da to treba da radim. Jedino što ponekada ne mogu da oprostim što ne znam da prećutim neke stvari, a u principu moje impulsivne reakcije uglavnom verbalizuj­em. Meni se sve vidi na licu, a posebno to potvrdim rečima. Mislim da teško sebi opraštam kada kažem odmah i sada, umesto da pustim da se slegne bar jedan dan, te nakon prospavane noći da odlučim da li ću verbalno izraziti u odnosu na određene okolnosti i emociju koju sam osetila. 

Kako sam zakoračila na binu, čula sam topao aplauz publike koja mi je poželela dobrodošli­cu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia