Blic

TELEFON ZA SAVRSEN VIDEO

Motorola standardno izbacuje pouzdane i solidne telefone čija cena ne prelazi 400 evra. Adut jednog od poslednjih modela jeste kamera, odnosno to što je opremljena superstabi­lizacijom za beleženje videa.

- ANA LAĐAREVIĆ

Motorola One Action nosi ime koje prilično objašnjava šta je glavna karakteris­tika telefona. Naime, ovaj uređaj omogućava korisnicim­a da snimaju video-zapise iz ruke, bez podrhtavan­ja, i to uz još jedan dodatak - da se telefon drži uspravno, a da ipak možete da dobijete položeni video.

Naime, telefon ima tri kamere. Ona od 16MP je akciona, i pokriva ugao od 117 stepeni, snimajući tako ultraširok­e kadrove uz dodatak superstabi­lizacije. Uz to Motorola je senzore za stabilizac­iju postavila horizontal­no, što znači da više ne morate da rotirate telefon da biste snimili položeni video, odnosno video u formatu 16:9. Ovo je odlična opcija i velika prednost za one koji sve svoje akcije beleže i dalje dele na društvenim mrežama.

Inače, pored ove kamere, One Action ima i sočivo od 12MP i treće od 5MP koje pomaže da se postigne blur efekat. Sve funkcioniš­e dosta dobro u krajnjem rezultatu. Kod fotografij­a detalji su dosta vidljivi, a oštrina slika je sasvim pristojna. Noćne fotke su malo manje kvalitene od onih dnevnih, ali sasvim prihvatlji­ve kada se uzme u obzir u kom cenovnom rangu se nalazi Motorola One Action. Video takođe zadovoljav­a kada je u pitanju kvalitet, a podrhtavan­ja su maltene neprimetna, i to kada ste zaista u akciji pa trčite, vozite rolere ili biciklu i snimate.

One Action ima memoriju od 128 GB i opciju za dodavanje microsd kartice koja čuva 512 GB podataka kao i 4GB RAM. Pokreće ga solidni i dosta dobri Samsungov Exynos 9 Octa čip koji omogućava lak prelazak sa plikacije na aplikaciju, agilan rad i dovoljnu brzinu.

Motorola One Action ima bateriju od 3.500mah i to je dovoljno za celodnevno korišćenje pa čak i da dan završite sa dodatnih 20 do 30 procenata. 

 ??  ?? TELEFON KOD NAS KOŠTA OD 32.990 DINARA
TELEFON KOD NAS KOŠTA OD 32.990 DINARA
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia