Blic

Poginuo inspektor dok se vraćao kući sa zadatka

-

INSPEKTOR POLICIJSKE UPRAVE u Nišu Ivan M. (44) zvani Pakistanac poginuo je juče oko 2.55 časova na Bulevaru cara Konstantin­a u Nišu kada je službenim automobilo­m marke „reno klio“udario u stub ulične rasvete.

Nesreća se desila na delu bulevara ispred kružnog toka u naselju Trošarina prilikom povratka inspektora sa službenog zadatka. Prema prvim informacij­ama, automobil kojim je upravljao Ivan M., krećući se iz pravca Niške Banje ka Nišu, iz za sada nepoznatih razloga, u jednom trenutku je skrenuo ulevo i udario u stub rasvete na razdelnom ostrvu, pa se ne isključuje ni mogućnost da mu je pozlilo u toku vožnje. Intervenis­ala je i Hitna pomoć, ali Ivanu M. nije bilo spasa, preminuo je na licu mesta.

- Nije bilo tragova kočenja, a auto je naglo skrenuo ulevo pa se ne isključuje da mu je pozlilo u toku vožnje. Od siline udarca vozilo se zarotiralo za 180 stepeni. Imao je ranije problema sa srcem zbog čega je pio i lekove. Bio je veoma predan svom poslu pa je tako i ove večeri bio na zadatku. Dobio je informacij­u o nekom zasadu marihuane koji je trebalo proveriti pa je prekinuo sve privatne obaveze i krenuo na teren. U povratku, desila se nesreća kaže naš izvor.

Ivanovi prijatelji iz niške policije kažu da je nastradali policajac bio dobar drug i kolega. Zbog tamnijeg tena i visokog rasta, nadimak mu je bio Pakistanac.

- U policiji je bio od 2002. godine. Dugo je radio u grupi za droge gde je dao izuzetan doprinos. Poslednje radno mesto mu je bilo u Policijsko­j stanici u Merošini gde je bio rukovodila­c kriminalis­tičke policije. Ovo je veliki gubitak i za njegovu porodicu i za nišku policiju - kažu kolege nastradalo­g policajca.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke i sve okolnosti nesreće.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia