Blic

Ceca JK vs.

POVUKLE TUŽBE ZA UVREDE U SUDU

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Svetlana - Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša juče su se susrele u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu povodom tužbi za uvrede koje su izrečene u sudnici tokom prethodnog pokušaja mirenja. Tada je Ceca Jelenu tužila zbog izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatović­eva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande. Medijacija nije protekla uspešno, a usledile su i nove tužbe.

Naime, Jelena se juče pred licem pravde pojavila vidno neraspolož­ena i nervozna. Pet minuta je sedela u automobilu pred sam ulazak u sud, nakon čega je ljutito prošla pored novinara. S druge strane, Ceca je u pratnji svog pravnog zastupnika stigla na suđenje i sve vreme je imala osmeh na licu. Kada je prišla zgradi suda, folk zvezda je ljubazno i vedro pozdravila okupljene novinare.

- Dobro jutro, vredni narode. Kako ste danas? - upitala je Ceca prisutne.

Pred samo suočavanje pred sudijom Ražnatović­eva je stajala ispred vrata sudnice iščekujući početak, dok se Jelena, baš kao i prethodni put, udaljila od sudnice i s advokatom čekala da je prozovu. Čim su prozvane, pevačice su u prvi mah ušle bez svojih pravnih zastupnika.

Kako saznajemo, sudija je najpre upitao Jelenu Karleušu da li želi da povuče tužbu, na šta je ona rekla da „ne može više da se sudi”, a Ceca je upitana da li pristaje na medijaciju. Ona je na to odgovorila da pristaje da povuče tužbu, ali samo za ovaj proces. Nakon toga, Ražnatović­eva je s osmehom na licu izašla iz zgrade Prvog osnovnog suda i obratila se prisutnim novinarima.

- Medijacija je prihvaćena. To znači da u ovom slučaju nema daljeg procesa - potvrdila je pevačica.

Nakon nekoliko minuta zgradu je napustila i Jelena Karleuša, i dalje neraspolož­ena i nervozna, pa se zaputila ka svom automobilu. Brzo je mimoišla Cecu, koja je ulazila u vozilo koje ju je čekalo, pa se odvezla ka svom domu.

Podsećamo, jednom beogradsko­m mediju Karleuša je pričala o Zoranu Davidoviću Ćandi, a tada je tvrdila da je Ražnatović­eva naručila njegovo ubistvo. Ceca je u februaru ove godine dala izjavu u kojoj je tražila naknadu štete koju joj je nanela Jelena Karleuša, i navela da su sve izjave koje je JK dala jednom dnevnom listu neistina.

Medijacija je prihvaćena. To znači da u ovom slučaju nema daljeg procesa, poručila je Ceca Ražnatović Nakon prethodnog pokušaja mirenja koji se nije dobro završio, Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša su podnele tužbe za uvrede tada izrečene pred sudijom, ali juče su rešile da od tih tužbi odustanu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia