Blic

Pretukli muškarca zbog karting trke

- NENAD BOŽOVIĆ

PRVO OSNOVNO TUŽILAŠTVO u saradnji sa policijom identifiko­valo je dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su u subotu napali i pretukli Stanišu Lazarevića predsednik­a Sportskog auto i karting saveza Srbije, saznaje “Blic”.

Napad na Stanišu Lazarevića i njegovog saradnika Aleksandra Tošića dogodio na Terazijama posle ponoći dok je sa kolegama radio na pripremi staze za takmičenje srpskih reprezenta­tivaca u kartingu. Iako su mediji prvobitno objavili da ga je napala grupa od 15 taksista, istragom je utvrđeno da to nije tako.

Naime, prema informacij­ama koje posedujemo, policijski službenici do sada utvrdili identitet dva osobe koje su pretukle Lazarevića, nakon čega je tužilaštvu u sredu podneta krivična prijava protiv B. C. i A. LJ. zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Za ostalima se i dalje traga.

Prema informacij­ama koje posedujemo, osumnjičen­i B. C. i A. LJ. su po nalogu tužilaštva uhapšeni u ponedeljak i određeno im je policijsko zadržavanj­e do 48 sati, nakon čega su u sredu saslušani u prostorija­ma tužilaštva. Nakon njihovog saslušanja sud im je po predlogu tužilaštva zbog sumnje da će ponoviti delo odredio pritvor do 30 dana.

nAleksanda­r Todorović (26) iz Kraljeva sedam puta je nožem ubo Anđelu S. (23), a potom se obesio. Kako smo saznali, devojka je živa, ali u teškom stanju.

Anđela je u tako teškom stanju uspela da se javi svojoj majci koja je pozvala policiju. Prema nezvanični­m informacij­ama, Anđela je tokom noći nekako uspela da se javi policiji, dok ju je majka uzalud čekala da se vrati kući, pa je i ona zbog toga pozvala policiju. A policajce koji su prvi stigli u Pečenog, na mesto gde se sve odigralo, sačekao je više nego jeziv prizor. Krvavi tragovi na jastuku, podu, tepihu i kauču.

Sve se odigralo u noći između srede i četvrtka u nedovršeno­j kući Aleksandro­vog dede u selu Pečenog na putu Kraljevo-kragujevac. Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je u prizemlju kuće nožem sedam puta svirepo ubo Anđelu u vrat, grudi i stomak. Nakon što je završio monstruozn­o delo, Aleksandar se u istoj prostoriji obesio.

Sa veoma teškim povre

 ??  ?? Aleksandar Todorović presudio sebi nakon što je izbo devojku
Aleksandar Todorović presudio sebi nakon što je izbo devojku
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia