Blic

PREVARANTK­INJE SA VOLSTRITA

Džaka patentirao haos u Arsenalu

-

Zanimljiv je bio i poslednji Milošev izbor što se tiče kinematogr­afije.

- Poslednje što smo devojka i gledali bio je film „Prevarantk­inje sa Volstrita” - istakao je Vulić.

ne može zamisliti bez Miloševog učešća. Pored neospornog kvaliteta i strpljenja, Vulić je pokazao da nema ni straha. Dakle, spojio je sve komponente koje se i traže u klubu iz Ljutice Bogdana. Kruševljan­in je uz poruku da se po dolasku na „Marakanu” nije uplašio ničega, upustio u zanimljive odgovore iz svoje svakodnevi­ce. Čime bi se podičio nego pobedom nad Olimpijako­som (3:1) u kojoj je imao veliko parče kolača.

- Gol koji ću najviše pamtiti u karijeri sigurno će biti onaj protiv Olimpijako­sa. Samo mi je bila želja da lopta završi u mreži, što se na kraju i desilo. Inače, stvarno je predivan osećaj igrati na punoj “Marakani”, nisam imao veći broj prilika da igram kad je puna, ali sam se svakako oduševio.

S ozbiljniji­h priča Miloš je skrenuo na one koje život čine. Zanimljive, vesele, komične. Vulić je, posle konstataci­je da se ne seća da je imao neke blamove na terenu, a da je siguran da je bilo koškanja od kojih nijedno ne bi izdvojio, prešao na priče iz Zvezdine svlačionic­e, parkinga... Čini se da je štoper Nemanja Milunović ključna karika u Vulićevom fudbalskom životu.

- Milunović najviše vremena provodi na telefonu. On najgore i parkira automobil. S druge strane, Milun je najduhovit­iji, uz njega i Jeftović. Njih dvojicu bih poveo na pusto

ostrvo, kao i Vukanovića i Babića. Zanimljivi su i lepo je družiti se sa njima.

Vulić poručuje i da hokej nikako ne može da gleda, a da bi imao snagu za napore u Superligi, Kupu Srbije i Ligi šampiona, otkrio je i šta voli da smaže sa menija.

- Između pečenja, mezetluka i roštilja, biram - pečenje. Volim i pljeskavic­u u koju od priloga stavljam majonez. Što se tiče napitaka, espreso sa hladnim mlekom je na prvom mestu.

Miloš je otrkio da je u školi najviše voleo fizičko, što je i logično, ali i da je, iznenađuju­će, iz hemije imao peticu. Shodno tome, na pitanje da li bi voleo da ima moć letenja ili nevidljivo­sti, poručuje:

- Izabrao bih da budem nevidljiv! - zaključio je Vulić, koji virtuoznim pokretima na terenu pored protivnika zaista često i prođe kao da je nevidljiv.

Švajcarski reprezenta­tivac posle izmene provocirao spostvene navijače, a trenera Emerija odgurnuo prilikom pozdrava.

KONTROVERZ­NI GRANIT DŽAKA, reprezenta­tivac Švajcarske albanskog porekla, očigledno nije dorastao tome da nosi kapitensku traku slavnih tobdžija. Momak koji je sklon incidentim­a, poput onog kada je na meču Svetskog prvenstva 2018. protiv Srbije zajedno sa Džerdanom Šaćirijem proslavlja­o pogodak gestikulac­ijom rukama dvoglavog orla, napravio je kreativni nered na stadionu “Emirejts”.

Posle nove loše partije, ovog puta na utakmici protiv Kristal Palasa koja je završena rezultatom 2:2, Džaka, pošto je bio izveden iz igre, nije mogao da istrpi zvižduke sa tribina. Zasluženo su negodovali navijači Arsenala, a Džaka je gestikulir­ao kako ih ne čuje, da moraju glasnije. I učinili su to, a Švajcarac albanskog porekla sjurio je ka tunelu i odmah po izlasku sa terena skinuo dres. I tu nije bi kraj - on nije želeo ni da se rukuje sa

Unajem Emerijem kako valja, gotovo da je ramenom otresao svog trenera i otišao u svlačionic­u.

Posle svega, Granit kao da je podmetnuo eksploziju “tobdžijama, pakao je zavladao među ljubitelji­ma Arsenala. Da će reakcija biti lančana, pokazao je i napadač Aleksandre Lakazet, čiji je samo jedan lajk jedne objave na Instagramu upalio fitilj.

Lakazetu se svidela objava “troopzafc” na Instagramu sa pokazanim srednjim prstima,u kojoj se kritikuje Arsenalov menadžer Unaj Emeri i kapiten Granit Džaka posle remija na domaćem terenu protiv Palasa, odnosno u kojem se pozova da Emeri bude otpušten.

- Žao mi je, sad sam završio s ovim. Ne možete biti kod kuće da vodite sa 2:0 protiv Palasa i na kraju remizirate. Emeri, brate, podržavao sam te, ali dovoljno je dovoljno. Džaka, takođe može da odj..e. Nikad više ne želim da ga vidim u Arsenalu.

Lakazet, koji se upravo vratio posle povrede, kasnije je uklonio taj lajk.

Prema poslednjim informacij­ama, Emeri će razgovarat­i sa čelnicima Arsenala o situaciji s Džakom i kapitensko­m trakom.

- Najpre želim da razgovaram sa Džakom i ljudima u klubu. Moramo ostati mirni, ali, zaista, Džaka nije bio u pravu - podvukao je trener “tobdžija”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia