Blic

SUMNJALA SAM DA SU MI BIVŠI GEJEVI

Pevačica koja se za Noć veštica provodila u gej klubu kroz osmeh je otkrila da je u više navrata za sve muškarce koje je volela pomislila da su okrenuti jačem polu.

- DRAGANA CRNKOVIĆ

Atraktivna Nataša Bekvalac Noć veštica provela je u gej klubu, okružena gej populacijo­m, za čija prava se zalaže, a prisutne je oduševila kada su ugledali njenu lentu na kojoj je pisalo “ljubav je ljubav”. Pevačica je došla u pratnji prijatelja, a kada smo je upitali da li joj je za nekog od partnera koje je volela pomislila da je homoseksua­lac, kao iz topa je kroz osmeh priznala:

- Jeste, to sam pomislila za svakog partnera!

Nataša se za Noć veštica nije kostimiral­a, pojavila se sa plavom perikom, a preko elegantnog belog odela ponela je natpis u duginim bojama. Na pitanje zašto je odabrala baš tekst “ljubav je ljubav” i belo odelo pevačica je poručila:

- Mislim da tu ne treba objašnjenj­e, tako je jasno. Trebasamo da pogledate. A belo odelo je zato što je čisto i zato što sluti na slobodu. Ljubav i sloboda je ono što ja podržavam i za šta ću se uvek boriti. Nisam razočarana u ljubav - rekla je atraktivna plavuša.

Bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta.

- Na dnevnom nivou doživljava­m udvaranja, ali ne ta udvaranja u smislu nečega što ti nije okej. Doživljava­m kompliment­e i neku lepu energiju i ne mogu da je nazovem udvaranjem, ali mogu da je nazovem energijom koja mi prija - poručila je pevačica i dodala da se u poslednje vreme posvetila pripremama za predstojeć­i koncert u Areni.

- Pripreme su u toku i to je zaista jedan proces u kojem uživam i koji je jako stresan. Način na kojem radim je jako zahtevan i nadam se da će publika to sve primetiti 14. februara - zaključila je Nataša Bekvalac za “Blic”.

Podsećamo, Nataša Bekvalac i zvanično se razvela od Luke Lazukića 24. oktobra ove godine, a pevačica je po izlasku iz suda bila nasmejana i najpre poručila da se oseća srećno. Na naše pitanje da li se razvela, pevačica u prvi mah nije želela da odgovori, a nakon nekoliko trenutaka na novo pitanje o tome kako se oseća, sa osmehom je odgovorila:

- Razvedeno.

Ljubav i sloboda su ono što ja podržavam i za šta ću se uvek boriti. U ljubav nisam razočarana

 ??  ??
 ??  ?? bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta
bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia