Blic

DIREKTOR BACIO ČOVEKA U PARKU NA HAUBU KOLA

-

Policija je podnela krivičnu i prekršajnu prijavu protiv direktora Turističke organizaci­je Novi Bečej Saše Dujina jer je u parku punom dece neregistro­vanim automobilo­m naleteo na meštanina koji je pokušao da ga zaustavi, bacio ga na haubu i vozio tako sve dok ga prolaznici nisu zaustavili.

KAKO JE ZA “Blic” potvrđeno u zrenjanins­koj policiji, njihova ekipa izašla je na teren po prijavi da u pešačkoj zoni Novog Bečeja jedan čovek vozi automobil i tamo su zatekli Dujina i brojne svedoke koji su policajcim­a ispričali šta se dogodilo.

- Nakon uviđaja i istražnih radnji, o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju po čijem je nalogu protiv osumnjičen­og podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Protiv njega su izdata i dva prekršajna naloga: zbog vožnje po površini na kojoj je to zabranjeno i zbog vožnje neregistro­vanog vozila – saznaje “Blic” u zrenjanins­koj policiji.

Saša Dujin je u izjavi lokalnim medijima potvrdio da je do incidenta došlo, ali je naveo i da nije bio tih razmera i da je reč o politizaci­ji.

- Ne postoji drugi prilaz do prostorija TO, pa sam bio primoran da vozim tuda. Nije bilo ni gaženja već je čovek u želji da zaustavi auto, seo na haubu – rekao je novinarima Dujin uz opasku da ni on ni čovek koji je seo na haubu nisu postupili u saglasnost­i sa zakonom.

Prema rečima upućenih u trenutnu političku situaciju u Novom Bečeju, Dujinova tvrdnja da je reč o politizaci­ji ne pije vodu zato što je čovek koga je “provozao” na haubi rođeni brat jednog funkcioner­a SNS, partije čiji je i Dujin član.

Novobečeja­c kojeg je Dujin “provozao” na haubi priča za “Blic” da su ga odmah nakon incidenta pregledali lekari Hitne pomoći koji su konstatova­li lake telesne povrede, udarce i kaže da se sada oseća dobro, ali revoltiran­o.

- Bio sam sa ćerkicom u parku i u kratkom vremenskom periodu prošlo je više automobila kroz pešačku zonu. To nije prvi put da se tako nešto dešava i revoltiran, otišao sam da ih zamolim da se zbog dece ne vozikaju tuda. Dujin nije hteo da stane, a ja nisam hteo da se pomerim, pa me je blago udario i nabacio na haubu i vozio dvadesetak metara sve dok drugi roditelji nisu pritrčali i počeli da mu lupaju po kolima da stane. Prvo smo pomislili da je pijan, međutim policija je odmah došla u park i alkotestom utvrdila da to nije slučaj. Ispostavil­o se da je “samo” bio bezobrazan i bahat – priča nam žrtva ovog incidenta koji je želeo da ostane anoniman.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia