Blic

Jović opet na udaru, Real želi Sterlinga

-

REAL PONOVO STVARA glavobolju reprezenta­tivcu Srbije Luki Jovića, imajući u vidu najnovije planove Madriđana. Oni, naime, prema pisanju “Skaj sportsa”, žele da dovedu u svoje redove trenutno petog najboljeg strelca Premijer lige, Rahima Sterlinga, iz Mančester sitija.

Madriđani su ranije kao glavnog u svojim planovima imali Kilijana Mbapea, međutim, izglednije je da “trampe” nezadovolj­nog Gereta

Bejla za Sterlinga, naravno - i da dobro doplate.

Kako javlja pomenuti britanski medij, “kraljevići” su voljni da uz Bejla put Sitija pošalju i 70 miliona funti, što je oko 81 milion evra, a sve kako bi što pre pojačali ofanzivne mogućnosti trinaestos­trukog šampiona Evrope.

Real je, podsetimo, ovog leta potržio 300 miliona evra na dovođenje igrača kao što su

Luka Jović, Eden Azar, Rodrigo,

Ferland Mendi i Eder Militao.

Skaj sports”, međutim, tvrdi da je uprava Reala veoma zaintereso­vana da anažuje Sterlinga, a da je važan deo za taj transfer Geret Bejl, kako bi se “jednim udarcem ubile dve muve”. Najpre, smanjiće izdatke za sjajnog igrača Sitija, a pritom će Velšanin ispuniti svoju i želju trenera Zinadina Zidana da ode sa stadiona “Santjago Bernabeu”.

Koliko bi dolazak Rahima Sterlinga uticao na igre Luke Jovića? Pravo je pitanje, tim pre što ne igraju na istoj poziciji, ali kako je u pitanju krilni napadač, što je pozicija na koju je Zidan u dva navrata stavljao našeg reprezenta­tivca - maltene je sve moguće.

Pretpostav­lja se da će „građani“ipak da odbiju ponudu iz Madrida jer je Rahim Sterling procenjen na 140 miliona evra.

 ??  ?? sterling je ove sezone postigao golova za mančester siti
sterling je ove sezone postigao golova za mančester siti

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia