Blic

Puna Arena spremna da sruši goste iz Venecije

-

Italijani imaju kvalitetan i iskusan tim i verujem da će hteti da nam se osvete za poraz sa starta takmičenja - siguran je trener Andrea Trinkijeri.

KOŠARKAŠI PARTIZANA SE vraćaju u Beograd i Štark arenu. Crno-beli će posle gostovanja Limožu pokušati da večeras (20) pred svojim navijačima nastave seriju pobeda u Evrokupu, a rival u našoj najvećoj dvorani je Venecija. Četa Andree Trinkijeri je u prvom kolu slavila u Italiji sa 66:63, tako da bi ih novi, šesti trijumf približio plasmanu u drugu fazu.

- Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovan­e igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima - rekao je Andrea Trinkijeri.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz takođe veruje da ekipa može do šeste pobede.

- Venecija je veoma dobar tim, sa puno kvalitetni­h igrača. U prvom kolu smo odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu - istakao je Jaramaz.

Partizan je od juče jači i za Džejmsa Bela koji je u nedelju uveče stigao u Beograd. Bivši košarkaš Cedevite i Budućnosti je prošao lekarske preglede i sinoć je prvi put trenirao sa novim saigračima. Bel je rekao da se oseća dobro i da je spreman da igra, ali će odluku o tome doneti trener Trinkijeri, pred početak meča. Moguće je da će se bek šuter iz Nju Džersija skinuti i biti na klupi, za svaki slučaj. U ekipu će se vratiti i kapiten Novica Veličković.

Ulaznica za meč 6. kola Evrokupa još ima, a koštaju od 400 dinara.

 ??  ?? rade zagorac igra sve bolje iz meča u meč, a večeras Će predvoditi partizan protiv vrlo dobre ekipe iz italije
rade zagorac igra sve bolje iz meča u meč, a večeras Će predvoditi partizan protiv vrlo dobre ekipe iz italije
 ??  ?? trinkijeri dobro poznaje tim iz venecije
trinkijeri dobro poznaje tim iz venecije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia