Blic

SVI MI PRIČAJU O LIVERPULU, NEKA SE PONOVI

- ALEKSANDAR PIJEVAC

“Dosta sam slušao o tom meču i kako je Pavkov postigao dva gola. Verujem da će stadion biti pun i da će biti atmosfera za pamćenje”, rekao je ofanzivac Crvene zvezde.

Mateo Garsija je imao debi iz snova za Crvenu zvezdu. Samo što je zaigrao, postigao je gol protiv Jang bojsa i crveno-bele je približio na korak od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Argentinac je stigao do četiri pogotka na

12 mečeva, ali ne krije da bi ih sve menjao za jedan protiv Totenhema u sredu (21) pred punom “Marakanom”.

- Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatn­a atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema - rekao je Garsija.

On dobro zna da igra na terenu dosta zavisi i od atmosfere na tribinama.

- Imao sam prilike da se uverim da je priča o “delijama” stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub.

Bajern je suveren

JE POKAZAO DA ZVEZDA NIJE GARSIJA

JE DOVELA, A MEČ POGREŠILA KADA GA

DA BUDE KRUNA SA TOTENHEMOM BI TREBALO

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia