Blic

Zbog mijanstva smavala U hotelu

Mevačica je sa dečkom spavala u hotelu iako je slavlje na kojem je popila čašicu više bilo u gradu gde ima stan.

- D. Đorđević

Iako je bila u svom gradu, pevačica Angelina nakon jedne žurke odlučila je da prenoći u hotelu sa dečkom kako ne bi vozili pod dejstvom alkohola.

- Imala sam tu zanimljivu situaciju sa momkom, bili smo u provodu, malo smo više popili pa smo bili u fazonu „daj da ne vozimo“. Tu smo već u hotelu pa ‘ajde ovde da spavamo - ispričala je Angelina i dodala da joj je posebno bilo čudno kada se sutradan probudila u hotelskoj sobi:

- Malo nam je bilo čudno kad smo se probudili, ali je to bilo baš uzbudljivo - kao u svom sam gradu, ali sam u hotelu.

Pevačicu smo zatekli upravo u hotelskoj sobi, gde je u posebnom autfitu uz prigušena sveta snimala novi spot za pesmu “Sijam”, a nas je zanimalo da li je privatno dominatna u odnosu sa dečkom.

- Sad se svakako osećam tako i kao holivudska diva, jer snimamo takav spot, kao da imam ozbiljnu ulogu. Malo jesam dominatnij­a u vezi, ipak sam lavica u horoskopu, ja sam ta vatrena. Ali nisam preterana, imam i svoje romantične momente - kroz osmeh nam je otkrila Angelina.

Najveću podršku tokom snimanja pevačici uvek pruža Ognjen Amidžić, koji je i njen najbliži saradnik, a koji neretko ume da uspostavi red na snimanju.

- On samo dođe da nam nalupa par šamara i da nas dovede u red. U fazonu - je l‘ si se našminkala i obukla i to je to, ali mora tako jer je ovde haos i nered, koji najviše ja pravim - šaljivo kaže Angelina i otkriva da je bilo jedno snimanje na kome je doživela blagi nervni slom:

- Kada smo snimali spot za pesmu “Budi u blizini”, upala sam u sneg do kukova i tad sam imala nervne slomove. Bio je januar i bilo je jako hladno, tako da sam jedva izdržala.

Angelina takođe priznaje da najemotivn­ije pesme piše kada se zatvori u svoja četiri zida.

- Ja sam najsrećnij­i depresivac, vrlo sam komunikati­vna i otvorena i nasmejana, ali imam svoj mrak koji rešavam u četiri zida. Nisam tužna osoba, ali imam periode. Tad se zaključam u svoju sobu i to je vreme samo za mene i papir i olovku.

 ??  ??
 ??  ?? Imala sam tu Zanimljivu SITUACIJU sa momkom. bilo nam je Čudno Kada smo se mrobudili
Imala sam tu Zanimljivu SITUACIJU sa momkom. bilo nam je Čudno Kada smo se mrobudili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia