Blic

Dajte partneru slobodu, pa će brak opstati

Poznata glumica smatra da partneri ne smeju da ugrožavaju jedno drugom slobodu i da budu sebični, već treba da se podržavaju, kao i da bez ljubavi ništa ne može da traje.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Branka Pujić je u skladnom braku sa glumcem Draganom - Gagijem Jovanoviće­m još od 1992. godine, u kome su dobili ćerku Anđelu. Njihova ljubavna priča oduvek je bila inspirativ­na za mnoge, a glumica objašnjava šta je potrebno da bi jedan brak danas opstao.

- U suštini je sve individual­no, zavisno kako ko gleda na stvari. Vremena su ovakva kakva su i nije lako da se izgura bračna veza ili bilo koja veza. Ljudi su preplašeni. Plaše se bliskosti na neki način, a mislim da prave veze uvek opstaju, i u dobru i u zlu. Jer je u osnovi ljubav, a ona uvek pobeđuje - iskreno objašnjava glumica, i dodaje da nijedna veza ne može da traje ukoliko oba partnera nisu spremna na kompromise i tolerancij­u:

- Sloboda je iznad svega i niko ne sme nikoga da ugrožava u vezi. Partneri treba jedno drugom da budu apsolutno samo vetar u leđa. Važno je da se podržavaju snovi partnera i da postoji jedna iskrena ljubav i želja da nekog usrećiš. Treba da vaš partner bude srećan sa vama, sve ostalo je sebično i nije u redu.

Branka i Gagi zavoleli su se tokom snimanja jednog od remek-dela naše kinematogr­afije „Sveto mesto”, pre skoro tačno 30 godina. Glumica je svojevreme­no otkrila da ju je Gagi osvojio zbog toga što ju je konstantno zasmejavao i bio neodoljivo šarmantan. Publika je nekoliko puta imala priliku da gleda briljantnu glumu bračnog para u zajedničko­m projektu, a sada će nakon duže pauze ponovo glumiti zajedno, i to u seriji „Švindleri”.

Nova serija govori o tome kako jedan dobitnički loz može da promeni život u jednoj palanci, a glumica ne krije da je za hemiju u seriji, gde glumi sa svojim suprugom, mnogo pomoglo to što se njih dvoje dobro poznaju.

- Asocijacij­a na snimanje te serije mi je jedan kolektivni zanos, što je mnogo lepo. Divno je kad svi segmenti funkcioniš­u i kad je cela ekipa bila svim srcem u tome. Mislim da su svi dali svoj maksimum, a onda je to formula za dobro umetničko delo - kaže glumica, i dodaje:

- Serija će, koliko sam čula, krenuti otprilike 21. januara na Superstar televiziji, pa nešto kasnije i na RTS-U. Radujem se i mislim da će publika uživati. To će biti nešto drugačije od onoga što smo do sada videli.

PARTNERI TREBA JEDNO DRUGOM DA BUDU APSOLUTNO SAMO VETAR U LEĐA. VAŽNO JE DA POSTOJI ISKRENA LJUBAV I ŽELJA DA NEKOG USREĆIŠ

Vaš

partner treba bude srećan sa vama, sve ostalo je sebično i nije u redu

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia