Blic

IZGUBILA SAM MNOGO PARA NA KOCKI

-

pripadnici jačeg pola želeli da flertuju s njom:

- Imam udvarača, ali me to ne zanima. Većinom mi prilaze stranci. Trenutno me ta strana života ne zanima - kratko je odgovorila Kija.

S druge strane, na društvenim mrežama kruže priče da se nije proslavila na američkoj turneji, te da nije ispunila očekivanje vlasnika klubova kada je upitanju posećenost:

- Super. Ljudi su ovde veoma veseli zaista i moj repertoar je moderan i dobro reaguju. Najvažnije kad reaguju na moje vlastite pesme. To je uspeh. Pojedinci mogu samo da kuckaju. Već sam prošla te priče da bih se nekom pravdala. Publike ima i svako je otišao kući s osmehom na licu i sećanjem na dobar provod - izjavila je Kija, a potom se osvrnula na novu ljubavnu vezu njenog bivšeg muža Slobe Radanovića i Jelene Đuričanin. Na pitanje da li poznaje Jelenu, kaže:

- Ne poznajem je - bilo je sve što je rekla, a kada smo je pitali

Tokom turneje Kija je posetila brojne gradove, ali najviše impresija na nju je ostavio Las Vegas. Zbog toga je tu priliku iskoristil­a da poseti nadaleko poznate kockarcice i okuša sreću.

- Mislim da sam se baš pronašla u Las Vegasu. Dobila sam dosta novca na kocki, ali ubrzo i izgubila. Imala sam sreću da mi je društvo bilo tamo na odmoru u isto vreme i četiri dana smo uživali. Dobila sam najviše 1.500 dolara na blekdžeku odjednom, ali posle četiri dana kockanja na raznim aparatima otišla sam u minus. Neću reći koliki. Ali morala sam probati, jer Vegas je Vegas - izjavila je Kija.

Želim mu sve najbolje, poručila je Kija bivšem suprugu

da prokomenta­riše izjavu bivšeg supruga da i dalje veruje u brak i da planira da se ponovo oženi, ona odgovara:

- Što ne bi verovao pored ovakve bivše žene? Želim mu sve najbolje - prokomenta­risala je pevačica.

Inače, Kockarova je dodala da je ovaj boravak u Americi iskoristil­a kako bi stupila u kontakt s inostranim producenti­ma koji bi joj radili neku od narednih pesama. 

 ??  ?? SLOBA VIŠE NE KRIJE DEVOJKU
SLOBA VIŠE NE KRIJE DEVOJKU
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia