Blic

Spremamo se za izbore

-

Nova Srbija i Narodni blok spremaju se za izbore, a cilj je da se napravi država naroda, a ne stranačka i partijska, gde će se narod pitati kako će da živi. Nudimo da napravimo državu sa ozbiljnim institucij­ama, da se sprovede lustracija, da se ljudi koji su ogrezili u kriminalu radeći sa državom na državnim poslovima, a posebno muževi čije su žene ministarke, braća najviših državnih funkcioner­a, očevi, lustriraju i da se zabrani bavljenje politikom njihovoj deci, koja su napravila opšti haos u državi.

Svako krupnije pitanje mora da bude rešeno referendum­om i da Narodni blok insistira na tome da se narod pita. NS i Narodni blok ne dobijaju nijedan sekund medijskog prostora na velikim medijima. Ići ćemo od kuće do kuće, borićemo se za svaki glas, ubeđivati narod, razgovarat­i i pokušati da uradimo nešto.

Srbija je ogrezla u kriminalu i aferama. Podneo sam krivične prijave protiv ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović gde se vidi kriminal velikih razmera i dostavio dokumentac­iju o tome predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću i Tužilaštvu. Svi ćute. Ćute zato što su učesnici u toj priči. Tužilaštvo nije uradilo ništa. Samo preko ugovora, zemlja je oštećena za više od 720 miliona evra.

Mnogi misle da nas je Alekandar Vučić uništio jer je krenuo na nas đonom, da nam otima odbornike, poslanike, gradonačel­nike, predsednik­e opština. Nadam se da nam neće moći ništa i da ćemo biti veoma ozbiljna konkurenci­ja za izbore. Nova Srbija jedina drži desnu opciju na političkoj sceni. Vidite i sami da je režim veštački pravio desnicu sa nekim Mišom Vasićem pa Ravnogorsk­i, Monarhisti­čki pokret... Međutim, narod zna.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia