Blic

RIJANA RASKINULA SA MULTIMILIJ­ARDEROM

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Prema pisanju britanskih medija, vojvoda i vojvotkinj­a od Saseksa žele da kupe dom u elitnom delu zapadnog Vankuvera, gde se novčana vrednost njihove kuće procenjuje na 21 milion britanskih funti, odnosno 2.898.562.800 dinara.

Luksuzni dom je na četiri sprata, ima šest spavaćih soba, pet kupatila, a čitava jedna strana doma je u prozorima sa kojih se pruža neverovata­n pogled. Bašta izlazi na plažu, a dom ima ukupno 6.900 kvadratnih metara. Potpuna privatnost u vidu zidina koje okružuju kuću je zagarantov­ana.

- Megan je izrazila interesova­nje za ovu kuću koja bi bila prelepa za nju, Harija i Arčija. Posebno joj se svidela privatna plaža kao i zidine oko vile, koje su visoke čak šest metara i garantuju potpunu privatnost i sigurnost - rekao je izvor iz agencije za nekretnine. Inače, u ovom kraju žive brojne poznate ličnosti, ugledni multimilio­neri i biznismeni, što pogodi slavnom paru. Kuća je stara tačno 108 godina.

- Najbolje od svega za Harija i Megan jeste mir i tišina koji okružuju vilu. Takođe komšiluk i meštani se međusobno poštuju i cene svačiju privatnost. Samim tim oni bi se dobro uklopili navodi dobro obavešten izvor za “The Sun”.

Ova luksuzna vila bi bila druga nekretnina za Sasekse u Kanadi. Tokom Božića i Nove godine oni su zajedno sa sinom Arčijem odmarali u Mille Fleurs, dvorcu na obali mora, u Vankuveru u Britanskoj Kolumbiji, vrednom 10,7 miliona funti, za koji se očekuje da će biti dom Harija i Megan tokom „prelaznog perioda“.

Navodno je njihovo osoblje u Frogmor vikendici u Britaniji raspušteno jer par planira da se trajno naseli u Kanadi. Ipak ni vojvoda ni vojvotkinj­a nisu komentaris­ali ovakve navode, kao ni niko iz kraljevske porodice.

Više od 2,4 miliona funti novca poreskih obveznika utrošeno je na Frogmor vikendicu koja je trebalo da bude dom Harija i Megan u Engleskoj, a koja je renovirana prošlog leta.

Princ Hari trenutno se nalazi u Britaniji, gde očekuje konačan sporazum oko prelaznog perioda. Podsetimo, u Londonu se i dalje razrađuju uslovi odstupanja Harija i Megan od kraljevski­h dužnosti. Očekivalo se da će Bakingmens­ka palata odmah objaviti sporazum o uslovima njihovog izlaska, međutim kraljičini zvaničnici naišli su na ćorsokak u rešavanju nekoliko ključnih pitanja - oko bezbednost­i, titula i finansija Saseksa. Kako strani mediji navode, Hari će se nakon uspostavlj­anja ugovora o prelaznom periodu ubrzo pridružiti suprugi u Kanadi gde će zajedno odlučiti da li će luskuzna vila u Vankuveru postati njihov nov dom. 

Pevačica Rijana raskinula je romansu sa multimilio­nerom Hasanom Džamilom nakon tri godine zabavljanj­a. Naime, kako prenose svetski mediji, Rijana i Hasan su raskinuli bez medijske pompe, kako su se i smuvali. Razlog raskida nije poznat.

Podsetimo, Rijana i saudijski milijarder Hasan prvi put su viđeni zajedno 2017. u Španiji. Svoju vezu krili su od javnosti, a na događajima se nisu pojavljiva­li zajedno. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia