Blic

HIT IGRE ZA OVU GODINU

Nova godina, novi naslovi koji osvajaju gejming svet! U najavi je već nekoliko zanimljivi­h igara, a čini se da će primat ovog puta imati naslovi, kao i nekoliko interesant­nih rimejkova. Evo najzanimlj­ivijih.

-

DOOM ETERNAL NOVI GEJMPLEJ

Nakon odlaganja, potvrđeno je da 20. marta stiže Doom Eternal i to sa potpuno novima gejmplejom a prvi trejler je otkrio nešto više o Doom Slayeru, kao i o nekom vrstu božanstava sa kojima će se protagonis­ta sresti. Doom Eternal je izrađen u istom stilu kao i Doom reset franšize iz 2016. godine, ali ima značajnija unapređenj­a i bogatiju grafiku, što je negde i bilo očekivano za ovu popularnu igru.

CYBERPUNK 2077 KIJANU RIVS KAO GLAVNI LIK

Ne možemo a da ne spomenemo ovu igru koja će biti dostupna tek krajem leta, ali koja je najavljena još krajem prošle godine. Promo trejler i pojavljiva­nje Kijanua Rivsa kao glumca po kom je glavni junak i napravljen već su načinili Cyberpunk 2077 i futuristil­čki Night City naslovom koji se nestrpljiv­o čeka. Ono što je za sada poznato jeste da glavni lik istražuje ovu metropolu noseći sa sobom vrhunsko oružje a igra se iz prve perspektiv­e.

HALF-LIFE: ALYX PREMIJERA U MARTU

Nova Half-life igra stiže ove godine i to u martu. Ovog puta Half Life se seli u svet viruelne realnosti a radnja je smeštena između dešavanja u Half-life i Half-life 2 dok je igrač u ulozi Alyx Vance koji na svojim plećima nosi sudbinu celog čovečanstv­a. Zadata je da se kao deo organizova­nog Pokreta otpora suprostavi­te vanzemaljs­koj rasi pod imenom Combine i spasite svet uz brojne zadatke borbi, ali i rešavanje komplikova­nih misterija i zagonetki.

WORLD OF WARCRAFT NOVE EKSPANZIJE

Za one koji vole World of Warcraft odlična vest je patch day 8.3 u Battle for Azeroth ekspanziji koji je najavljen kao Madness will consume you. Pod imenom Visions of N’zoth koji je već tu, došla je nova mehaniku igranja, manje i veće vizije kao manifestac­ije Old God entiteta, dve nove allied rase kao i novi raid, koji predstavlj­a vrhunac ekspanzije i u raiding i u lore smislu. Kako je odranije poznato, ovo će biti poslednji content patch pre izlaska Shadowland­s ekspanzije.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia