Blic

Zaleđeno kraljevstv­o II postaje deo kolekcije plavih klasika

-

Plava kolekcija Diznijevih klasika dobila je još jednu priču Zaleđeno kraljevstv­o II, koju možete pronaći na kioscima od 5. februara.

Kolekcija Diznijevih plavih klasika jedna je od najlepših i najsveobuh­vatnijih kolekcija Diznijevih klasičnih priča za decu koja je ikada objavljena u Srbiji. Već više od deset godina ona je sastavni deo odrastanja mnogih mališana.

Zbog izuzetno velikog interesova­nja za kolekciju koje ne prestaje od njenog prvog objavljiva­nja pa sve do danas, odlučili smo se da joj dodamo i priču prema najnovijem Diznijevom filmu – Zaleđeno kraljevstv­o II. Ovaj film je najuspešni­ji po gledanosti od svih animiranih filmova u našoj zemlji od 1996, od kada se vodi ovakva evidencija. Do sada ga je videlo 200.000 ljudi. Film je i dalje u bioskopima.

U drugom nastavku sestre Elsa i Ana tragaju za Elsinim izvorom moći. Njih dve zajedno sa svojim prijatelji­ma Kristofom,

Olafom i Svenom kreću na opasno ali i izvanredno uzbudljivo

putovanje... Otkrivaju mnoge tajne, prolaze kroz različite pustolovin­e, ali na kraju uspevaju da pronađu izvor Elsine moći.

U ovoj divnoj plavoj kolekciji nalaze se mnogi Diznijevi klasici kao što su Bambi, 101 dalmatinac, Maza i Lunja, Uspavana

lepotica, Kralj lavova, Aladin, Alisa u zemlji čuda, Snežana i sedam patuljaka, Knjiga o džungli... Uvek aktuelne priče, sjajne ilustacije, odličan prevod, kvalitetna izrada knjige svrstala ih je u dečje knjige koje se čuvaju i kojima se deca iznova vraćaju.

Kolekcija ima trideset i jednu knjigu.

Sve knjige iz kolekcije možete naći u Dexy Co radnjama i onlajn na sajtu www.dexy.co.rs.

U ovoj divnoj plavoj kolekciji nalaze se mnogi Diznijevi klasici kao što su Bambi, 101 dalmatinac, Maza i Lunja, Uspavana lepotica, Kralj lavova, Aladin, Alisa u zemlji čuda, Snežana i sedam patuljaka, Knjiga o džungli...

 ??  ?? SVE KNJIGE IZ KOLEKCIJE MOŽETE NAĆI U DEXY CO RADNJAMA I ONLAJN NA SAJTU WWW. DEXY.CO.RS
SVE KNJIGE IZ KOLEKCIJE MOŽETE NAĆI U DEXY CO RADNJAMA I ONLAJN NA SAJTU WWW. DEXY.CO.RS
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia