Blic

Ne mogu više da budem sa slabićima

Pevačica je već dve godine slobodna žena, a kako naglašava, više nema vremena da bude sa muškarcima koji ne mogu da je isprate.

- F.jovanović

UVEK RASPOLOŽEN­A DA iskreno govori o privatnom životu, Nataša Bekvalac se osvrnula na svoj ljubavni život i priznala kako gleda na bivše ljubavi.

- Došla sam do zaključka da više ne mogu da budem sa slabićima. Da ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće i da moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam uradila treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me ti maltretira­š, ponižavaš, tučeš ili psihički izrabljuje­š da bi me toliko oslabio da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i sposobnost kao roditelja, kao pevačice. Taj film više nećeš gledati - priznala je Nataša u emisiji “Balkanskom ulicom” i dodala da je poslednje dve godine sama.

- Nije se pojavio niko ko bi me zaintrigir­ao u bilo kom smislu. Za početak da budeš ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu. Ne zato što treba da mi platiš kafu, meni ne treba ništa, već u startu ćemo da pobrkamo lončiće i u startu ćeš završiti kao svi moji bivši - istakla je ona.

Na pitanje voditeljke da li u životu postoji pet godina koje su bile vezane, a u kojima je bila srećna, Nataša

Moj put je jako težak, ali jedini koji umem. Ne umem da živim a da nisam slobodna, kaže Nata

se nasmejala:

- Ne mogu da nađem ni pet vezanih dana, a ne pet godina. Ali sam generalno srećna žena. Na dnevnom nivou imam faze kada sa svojim psihotorap­eutom često pričam o tome. Nataša priznaje da hrabrost ima dve strane.

- Moj put je jako težak, ali jedini koji umem. Ne umem da živim a da nisam slobodna u svemu što radim. Bila sam nedavno na nekom partiju i gledam parove i kažem: “Bože, koliko sam srećna, bože hvala ti na svemu što si mi dao, a posebno na onome što si mi uzeo”. Ali stvarno. Sve naizgled deluje idealno i na društvenim mrežama, a ja znam drugu stranu i tako sam ponosna na sebe - kaže Nataša i dodaje: - Odabrala sam da mi kvalitet bude sloboda, ali ne u onom površnom smislu, već da sama odlučujem o svom životu i da sama hranim svoju decu i vasptivam ih.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia