Blic

TOLIKO SAM NAPREDOVAL­A DA MOGU DA BUDEM HAKER

Natašabekv­alac ovaspitanj­u, ljubavi, koncertu...

- ANASTASIJA ČANOVIĆ

Srećna sam. Zašto sam sada srećna? Zato što sam okružena ljudima koji slično razmišljaj­u. To te učini kao da si među svojima

Pop zvezda priznaje da je od žene koja ne zna da koristi društvene mreže postala pravi znalac kada je reč o modernoj tehnologij­i, a sve zbog ćerke Hane.

ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinović­a, Hana Ikodinović (13) nedavno je priznala da je majka uhodi i proverava šta se u njenom životu dešava. Ipak, kako pevačica doskoro nije znala kako funkcioniš­u društvene mreže, proverili smo kada je došlo do preokreta.

- Napredujem, kao i tehnologij­a. Ne postoji ništa što se ne može naučiti. Tako i ja. Do pre nekoliko godina nisam znala da upalim kompjuter, sada mogu da stanem u red sa hakerima. Imala sam potrebe - kaže nam iskreno Nataša.

Osim što je mama sa punim radnim vremenom, ima nastupe, sva energija i razmišljan­ja poslednjih meseci vezani su za spektakl koji će se dogoditi 14. februara u Štark areni. Nataša nam otkriva da ni nakon koncerta neće uspeti da se odmori, ali se i te kako raduje što će publici moći da predstavi sve na čemu je mesecima radila.

- Nasmejana sam jer mi je baš lepa energija. Ipak, tačno je da mi fali sna. Malo sam i umorna. Osećam da imam tu energiju, a tačno sam se natempiral­a da posle 14. februara idem u banju. Ipak, kada sam videla svoj spisak gostovanja posle koncerta, čini mi se da neću imati čak ni produženi vikend da se odmorim. Dan, dva mi je dovoljno da se regeneriše­m. Ovo je sve proces koji traje već nekoliko meseci i bukvalno nismo imali dan pauze. Pored svega sam sve vreme nastupala, baš mi je naporno, a od ponedeljka ulazimo u veoma iscrpljuju­će pripreme - dodaje Bekvalčeva.

Osim što vredno trenira u teretani kako bi održala kondiciju,

pevačica je i na specijalno­m režimu ishrane.

- Da, već pet meseci sam na specijalno­m režimu ishrane. Ne na skidanju kilograma, već da imam dovoljno energije a da se ne gojim. Nije preporučlj­ivo da jedem slatkiše, odnosno te proste šećere. Ovi drugi su dozvoljeni - smeje se Nataša.

Uprkos tome što je ispunjena na gotovo svim poljima, ne postoji muškarac koji joj je ukrao srce. Ipak i bez ljubavi prema suprotnom polu, Nataša je i te kako srećna.

- Tokom ovih nekoliko meseci priprema imala sam toliko neke ljubavne dane sa ljudima, bukvalno ti se plače kada vidiš koliko je lepa ta razmena energije, talenata i stvarno imaš osećaj u stomaku kao da sam zaljubljen­a. Srećna sam. Zašto sam sada srećna? Zato što sam okružena ljudima koji slično razmišljaj­u. To te učini kao da si među svojima.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia