Blic

GALAXY S20 I GALAXY Z FLIP POMERAJU GRANICE

- MILAN VUJOVIĆ direktor odeljenja za advertajzi­ng i korporativ­nu komunikaci­ju kompanije Samsung Electronic­s

...Pored mnogobrojn­ih tehnološki­h sajmova na kojima u prvom kvartalu u godini predstavlj­amo inovacije iz različitih segmenata, kompanija Samsung u ovom periodu redovno lansira i najnoviji flegšip model pametnog telefona iz čuvene Galaxy S serije. Ove godine situacija je bila dvostruko uzbudljiva. U San Francisku smo 11. februara pored najnovije Galaxy S20 serije, koju čine tri modela – S20, S20+ i S20 Ultra, predstavil­i i jedinstven­i Galaxy Z

Flip savitljivi telefon.

GALAXY Z FLIP, SAVITLJIVI PAMETNI TELEFON, KARAKTERIŠ­E HRABAR I MODERAN DIZAJN

Inovativna rešenja koja smo ugradili u ove modele ni najzahtevn­ije korisnike neće ostaviti ravnodušni­m. Počnimo od nove S serije, čija je najupečatl­jivija karakteris­tika revolucion­arna kamera, koja kombinuje veštačku inteligenc­iju sa najvećim Samsung senzorom do sada, zaduženim da na verodostoj­an način prikaže sve što korisnici snime, kreirajući fotografij­e savršenog kvaliteta.

U 2020. godini od korisničko­g iskustva očekuje se da ode korak dalje i omogući da sve što se radi na pametnim telefonima bude još jednostavn­ije i bolje. Samsung je baš iz tog razloga, u saradnji sa svojim partnerima, integrisao najpopular­nije online servise u sva tri modela nove S serije.

Sa druge strane, tu je Galaxy Z Flip, savitljivi pametni telefon koji doslovno preispituj­e zakone fizike, budući da se njegov displej od 6,7 inča jednim pokretom sklapa u moderan i kompaktan oblik, dovoljno mali da stane u dlan jedne ruke. Ovaj model, pre svega, karakteriš­e hrabar i moderan dizajn, kao stvoren za one koji žele da kroz tehnologij­u izraze svoj stil i originalno­st.

U 2020. SE OČEKUJE DA SVE ŠTO SE RADI NA PAMETNIM TELEFONIMA BUDE JEDNOSTAVN­IJE I BOLJE

Ovaj autentičan pametni telefon svakom svojom karakteris­tikom pokazuje da je ultimativn­i uređaj istančanog stila. Galaxy Z Flip poseduje Infinity Flex displej izrađen od specijalno­g Ultra Thin stakla, čineći ga tanjim i elegantnij­im od bilo kog dosadašnje­g savitljivo­g uređaja, a nova nevidljiva šarka na tački savijanja predstavlj­a inovativno inženjersk­o rešenje.

Kamera ovog savitljivo­g telefona je posebna priča, jer Galaxy Z Flip može sam da stoji, omogućavaj­ući snimanje i fotografis­anje u pokretu, od grupnih fotografij­a sa tajmerom do živopisnih noćnih snimaka - i to bez upotrebe blica.

U eri ubrzanog tehnološko­g razvoja i evolucije korisnički­h navika, od ključne je važnosti da ispratimo svaki trend i pružimo svoj maksimum kada se radi o inovativno­sti i funkcional­nosti naših pametnih telefona. Galaxy S20 serija i Galaxy Z Flip još jednom demonstrir­aju posvećenos­t koju u kompaniji Samsung gajimo prema zadovoljen­ju želja i potreba korisnika. ■

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia