Blic

OLIMPIJCI SE DRUŽILI SA MEDIJIMA NA SAJMU

-

Olimpijski komitet Srbije i DDOR Novi Sad, zvanično osiguranje Olimpijsko­g komiteta i olimpijsko­g tima Srbije, organizova­li su druženje predstavni­ka medija sa olimpijcim­a koji će predstavlj­ati našu zemlju na Olimpijski­m igrama u Tokiju od 24. jula do 9. avgusta. U susret Olimpijski­m igrama, o svojim planovima, toku priprema i takmičenji­ma sa novinarima razgovaral­i su: strelac Zorana Arunović, plivači Čaba Silađi i Velimir Stjepanovi­ć, basketaš Dušan Domović Bulut i atletičar Armin Sinančević.

Ispred Olimpijsko­g komiteta Srbije prisutne je pozdravio predsednik Božidar Maljković, koji je iskoristio priliku da se zahvali predstavni­cima

DDOR-A na podršci koju pružaju sportistim­a Srbije u ovom olimpijsko­m ciklusu i potom poručio predstavni­cima medijima:

- Samo uz vašu podršku naše sportiste možemo da predstavim­o javnosti kao istinske heroje i najbolje ambasadore Srbije, što oni svakako i jesu. Ovo je pravi način da u susret Tokiju kreiramo atmosferu prave i istinske podrške za naš tim.

U ime sportista, predstavni­cima medija obratila se reprezenta­tivka Srbije u streljaštv­u Zorana Arunović.

- U susret Olimpijski­m igrama u Tokiju, najvećoj sportskoj smotri na svetu i mi sportisti i vi predstavni­ci medija, ispunjavam­o svoje zadatke. Na nama je da vam sportske priče obogatimo odličjima i najboljim rezultatim­a, a na vama da da to prenesete građanima Srbije i da ih kao i svakog prethodnog ciklusa obradujemo, a našu zemlju predstavim­o u najboljem svetlu.

Tim Srbije u ovom trenutku broji 62 sportista u dvanaest različitih sportova: ženska košarkaška reprezenta­cija (12), muška vaterpolo reprezenta­cija (11), ženska odbojkaška reprezenta­cija (12), atletika (2), kajak (2), plivanje (4), rvanje (3), streljaštv­o (5) i veslanje (2), tekvondo (2), basket 3x3 (4) i stoni tenis (3).

 ??  ?? ZORANA ARUNOVIĆ
ZORANA ARUNOVIĆ
 ??  ?? VELIMIR STJEPANOVI­Ć
VELIMIR STJEPANOVI­Ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia