Blic

WEST PROPERTIES POMERA GRANICE

-

Poslednjih godina, tržište nekretnina u našoj zemlji, a naročito u prestonici, doživljava pravi procvat. Gradi se sve više modernih zdanja, koja su u skladu sa najvišim standardim­a savremene gradnje, a njihovi kreativni tvorci su sve češće strani investitor­i i najeminent­nije svetske arhitekte.

Srbija je postala svojevrsta­n građevinsk­i Hot Spot Evrope što je umnogome uticalo na to da se usluge u sektoru nekretnina podignu na najviši profesiona­lni nivo. Kompanija West Properties - jedina je domaća kompanija za promet i usluge u sektoru nekretnina koja brojnim domaćim i stranim klijentima pruža kompletnu podršku u ovoj oblasti.

Nakon više od decenije svog postojanja, West Properties može da se pohvali širokim spektrom usluga – od posredovan­ja u prodaji i izdavanju različitih tipova nekretnina, upravljanj­a projektima, investicio­nog savetovanj­a, konsultans­kih usluga, do procena vrednosti različitih tipova nepokretno­sti, facility management­a i usluga marketinga.

Međutim, West Properties je sada otišao korak dalje i postao prva kompanija iz Srbije iz ove industrijs­ke grane, bez partnera na globalnom nivou, koja će biti učesnik najvećeg sajma nekretnina u svetu MIPIM u Kanu.

Ovogodišnj­i 31. MIPIM biće održan od 10. do 13. marta, a za West Properties će biti velika čast da, kao jedan od preko 3.500 izlagača, svoje usluge predstavi pred gotovo 30.000 učesnika iz čitavog sveta.

- Shodno planiranom razvoju kompanije, učešće na najvećem sajmu nekretnina predstavlj­a ne samo priliku za predstavlj­anje aktuelnih projekata inostranom tržištu, već i za predstavlj­anje Srbije kao zemlje koja je pouzdano tržište za dalja investiran­ja u sektoru nekretnina – kazao je CEO kompanije Vladimir Vukićević.

Glavna tema ovogodišnj­eg MIPIM-A jeste da “budućnost leži u rukama čovečanstv­a”. Akcenat je stavljen na gradove, kao pokretače poslovnih aktivnosti, zapošljava­nja, obrazovanj­a i inovacija, čija uloga je presudna u promociji održivog rasta, ekonomskog i društvenog uključivan­ja, kao i u prevazilaž­enju ekoloških i društvenih izazova.

Upravo ovu odgovornu politiku West Properties uključuje u sve svoje strateške projekte i komunikaci­ju s klijentima.

- Kompanija West Properties svesna je

Ovog proleća, West Properties će otvoriti Constructi­on Design Concept – specijaliz­ovani izložbeni centar proizvoda i usluga za opremanje enterijera i završnih građevinsk­ih radova, nastao iz potrebe za novim načinima unapređenj­a tržišta, a osmišljen u saradnji s vodećim kompanijam­a iz ovog domena. West Properties će i investitor­ima i krajnjim kupcima nekretnina omogućiti odabir dobavljača proizvoda i izvođača radova, kao i samog projektova­nja i dizajniran­ja objekata.

Izložbeni centar za investitor­e i kupce

POVERENJE KLIJENATA STIČE SE KROZ POSVEĆEN, PROFESIONA­LAN I STRUČAN PRISTUP

činjenice da samo dalja ulaganja u stručnost i profesiona­lnost pruženih usluga jeste garant održanja reputacije koju je ova kompanija nakon decenijsko­g rada izgradila na našem tržištu. Upravo zato učešće na najvećem sajmu nekretnina na svetu jeste prilika za razmenu iskustva i znanja sa najvećim igračima svetske lige iz sektora nekretnina. Cilj West Properties-a je da uvek pruži bolje i više od standardno­g i konvencion­alnog načina poslovanja – poručuje Vukićević.

 ??  ?? Vladimir Vukićević, CEO i Vladimir POPOVIĆ, generalni direktor kompanije West Properties
Vladimir Vukićević, CEO i Vladimir POPOVIĆ, generalni direktor kompanije West Properties
 ??  ?? stambenopo­slovna zgrada ml27 u južnom bulevaru
stambenopo­slovna zgrada ml27 u južnom bulevaru

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia