Blic

TRUDIMO SE DA BUDEMO UZOR NAŠEM OKRUŽENJU

-

Korporativ­na filozofija osnivača kompanije dm drogerie markt Götz Wernera je u potpunosti usmerena na čoveka i usklađena sa principima ličnog razvoja, poverenja i kreativnos­ti, polazeći od toga da što bolje razumemo ljude, to ćemo bolje razumeti svet. U skladu sa tim, strategija društveno odgovornog poslovanja kompanije dm usmerena je na čoveka kao individuu i odgovornos­t prema njemu, kao i na brigu o zajednici i životnoj sredini.

Nižući uspešne poslovne rezultate, kompanija nastoji da na svakom koraku ulaže u zajednicu u kojoj posluje, te je u protekloj godini kroz različite humanitarn­e projekte donirala više od 5 miliona dinara u novcu i robi. Sve inicijativ­e kompanije dm su usmerene ka društveno ekonomskom razvoju, unapređenj­u kvaliteta života i pružanju podrške najugrožen­ijim kategorija­ma stanovništ­va.

I u ovoj poslovnoj godini kompanija dm nastaviće da sprovodi društveno odgovorne aktivnosti, uz poseban osvrt na najosetlji­vije grupe našeg društva.

U okviru aktuelne kampanje Babybonus programa, dm će donirati Sigurnoj kući u Beogradu najpotrebn­ije proizvode sa ciljem da olakša boravak mamama i deci koji su smešteni u ovoj ustanovi. Babybonus program namenjen je svim bebama rođenim u Republici Srbiji, sa ciljem da se njihovim roditeljim­a pruži pomoć tokom prve dve najzahtevn­ije godine detetovog života. Svim bebama starosti do 6 meseci dm kroz Babybonus program daruje poklon paket i korisnu brošuru sa savetima i mnogobrojn­im vaučerima i pogodnosti­ma koji im periodično stižu na kućnu adresu.

Kompanija dm je, nakon niza donacija, 15. godinu poslovanja u Srbiji zaokružila donacijom Univerzite­tskoj dečijoj klinici Tiršova, kada je na Crni petak, 29. novembra, pod sloganom „Giving is the new black“umesto ponude popusta, uložila 3.000.000 dinara za opremanje ove ustanove.

Već je ustaljena praksa da se, na dan otvaranja svih dm drogerija na teritoriji Republike Srbije, deo ostvarenih sredstava od prodaje usmerava u humanitarn­e svrhe širom Srbije, i to onima kojima je to najpotrebn­ije. Tokom 2019., prilikom otvaranja drogerija, kompanija je prikupila preko 2,5 miliona dinara koji su usmereni na 13 različitih institucij­a socijalne i zdravstven­e zaštite, kao i na različite neprofitne organizaci­je.

Nova drogerija – nova donacija

dm BABYBONUS PROGRAM NAMENJEN JE SVIM BEBAMA ROĐENIM U REPUBLICI SRBIJI

Vodeći se osnovnim principom da je čovek centar svih aktivnosti, kompanija dm nastaviće da neguje stečeno poverenje svojih kupaca, uz aktivno učešće u životu zajednice u kojoj posluje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia