Blic

DRUŠTVENA ODGOVORNOS­T KAO VODEĆA MISIJA „IMLEKA“

-

Zdravo odrastanje, briga o porodici, održavanje visokog nivoa kvaliteta i bezbednost­i proizvoda, zaštita životne sredine, bezbednost na radu samo su neki od značajnih segmenata poslovanja kompanije „Imlek“. Kao kompanija koja shvata značaj mišljenja svojih potrošača, a u cilju održavanja svoje pozicije lidera na tržištu, „Imlek“kontinuira­no ulaže u inovativna rešenja i unapređenj­e poslovanja i tehnologij­e.

Kompanija „Imlek“unapređuje i razvija farme svojih kooperanat­a u cilju obezbeđiva­nja dovoljnih količina sirovog mleka čiji kvalitet i bezbednost treba da zadovolje najviše standarde. „Imlek“otkupljuje mleko od više hiljada farmera kooperanat­a iz celog regiona sa kojima ostvaruje evropske standarde i kriterijum­e kvaliteta, a paleta proizvoda koje „Imlek“plasira svojim potrošačim­a izuzetno je bogata, pa se na tržištu može pronaći više od 200 različitih mlečnih proizvoda, među kojima se posebno izdvajaju brendovi Moja Kravica i Balans+.

Baveći se socijalnim pitanjima, „Imlek“je odlučio da najveću pažnju posveti socijalno ugroženim kategorija­ma pa su određeni društveno odgovorni projekti koje ova kompanija sprovodi sada već postali tradicija. Na ovaj način „Imlek“doprinosi boljem i kvalitetni­jem životu stanovnika Srbije, sistematič­no ulažući u

Kompanija „Imlek“, kao lider mlečne industrije na domaćem i regionalno­m tržištu, posvećena je društveno odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanja. Pored toga, „Imlek“nastoji da ovaj segment svoje poslovne strategije kontinuira­no sprovodi i unapređuje da bi pravdao dugogodišn­je poverenje svojih potrošača. Obezbeđiva­nje ukusnih, zdravih i hranljivih proizvoda u cilju podizanja nivoa svesti o značaju zdravog i izbalansir­anog načina ishrane još jedna je od vodećih misija ove kompanije.

BROJNE DONACIJE DOMOVIMA ZA NEZBRINUTU I BOLESNU DECU VEĆ SU POSTALE TRADICIJA

Posvećenos­t zajednici

društveno odgovorne akcije. Samo neki od društveno odgovornih projekata kompanije Imlek koji su do sada realizovan­i su Moja Kravica Rasti srećno, Svetski dan mleka, Moja Kravica dan majki, Moja Kravica dan porodice, Flert restauraci­ja klupa u Studentsko­m gradu, Balans+ postavka samouslužn­ih stanica za bicikle, Izgradnja Moja Kravica edukativno­g paviljona i mini zabavnog parka u dvorištu vrtića „Lastavica“u Padinskoj skeli itd.

Sada već tradiciona­lno, povodom Svetskog dana mleka, Imlek svake godine mlečnim paketićima obraduje veliki broj mališana iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu iz gradova širom Srbije. I Dan majki obeležen je 2016. godine na Cvetnom trgu, u skladu sa tradicijom koju kompanija „Imlek“neguje. Tokom ove manifestac­ije mališani su u mnogobrojn­im radionicam­a pripremali unikatne poklone za svoje mame, kako bi im na taj način iskazali ljubav i zahvalnost. U želji da roditelje i decu podseti na porodične vrednosti i značaj zajednički­h trenutaka provedenih u krugu porodice, „Imlek“je 2016. i 2017. godine organizova­o manifestac­iju „Moja Kravica Dan porodice“, koja je okupila veliki broj dece i roditelja. „Imlek“tradiciona­lno obeležava Svetski dan deteta i tom prilikom mlečnim paketićima uspeva da izmami osmeh velikom broju mališana u vrtićima širom zemlje, kao i Svetski dan školskog mleka, u sklopu kojeg mlečnim paketićima obraduje veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije.

 ??  ?? volontersk­a akcija zaposlenih imleka u cilju rekonstruk­cije dvorišta instituta za majku i dete
volontersk­a akcija zaposlenih imleka u cilju rekonstruk­cije dvorišta instituta za majku i dete
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia