Blic

BAKA I DEKA SU USVOJILI DEVOJČICU, TO JE DIVNO

-

Da sve potiče iz porodice, svesna je i Milica Milša. Njen suprug Žarko i ona su sina Antonija odgajali uz puno ljubavi, pa je sada Milica ponosna što je on izrastao u dobrog čoveka.

- Sve potiče od vaše primarne porodice, roditelja. Ne mislim da je roditelj onaj koji rodi dete, već onaj koji ga odgaja, vaspitava, voli, neguje i pazi to dete. Tako i u seriji Ada Kanački nikada ne odustaje od Alekse - objašnjava Milica.

Ova šarmantna dama je sina dobila iz veze koju je imala pre nego što se udala za Žarka Jokanovića, a na pitanje da li je tačno da je bolje imati dobar razvod nego loš brak, odgovara:

- Ja zaista to mislim, i kada ljudi imaju decu, ako njih dvoje jednostavn­o ne funkcioniš­u

MOJIU jednom intervjuu Milica Milša je rekla da su njeni baka i deka pored svoje dece odgajali i jednu devojku, koja je kasnije otišla u inostranst­vo da živi. Na pitanje koliko je bitno baviti se tim plemenitim stvarima u životu, kao što su hraniteljs­tvo i usvajanje, Milica kaže:

- Jeste. To je divno. Nema ništa lepše. Moji baka i deka su pored četvoro svoje dece usvojili jednu dragu devojčicu. Nema ništa lepše od toga. Ko može nekom detetu da pruži lepo odrastanje, dom, vaspitanje, obrazovanj­e, nema lepše stvari. dobro, smatram da je bolje i za decu da se razvedu. Mislim da će možda funkcionis­ati bolje kao razvedeni. Možda će biti bolji roditelji toj deci razvedeni nego u braku, ako im već ne ide da budu skupa. Nekim ljudima prosto ne ide da budu zajedno. To možda nema veze ni sa ljubavlju. Ne poklope se energije.

Serija „Igra sudbine“obara rekorde gledanosti, a Žarko Jokanović, muž Milice Milše, napisao je scenario za ovo ostvarenje

Pogrešno je kada kažu zbog dece ostaju u braku. To ne valja. Deca sve vide. Deca su pametna. Ona su pametnija od odraslih. Vrlo su logična. Mislim da bismo mi stariji mogli dosta da učimo od male dece. Vide, zapažaju i kažu. Odrasli će možda prećutati, ali deca neće. Svi bi trebalo da budemo deca. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia