Blic

Prva B liga seniori

-

1. Mladenovac

2. Banat Vršac

3. Futog

4. Kos. Mitrovica

5. Topličanin

6. Užice

7. Loznica

8. Bavanište

9. Toplički vitezovi

10. Bukovica putevi

11. Šumadija (AR)

12. Bečej

na potpuno drugi nivo i znali da oduševe publiku. Posebna priča je treći iz te male ekipe, Crnogorac Ognjen Betić koji je svojom požrtvovan­ošću i entuzijazm­om zarazio veći deo ekipe, igrao čak i povređen, učinio da ga publika zavoli kao malo koga. Libero Viktor Stokić bio je motor ekipe, tvorac dobre atmosfere i sjajnog prijema, tehničar Uroš Urošević je u paru sa korektorom Milošem Simićem često znao da preokrene tok utakmice i da bravurama dignu publiku na noge. Mladi Ljuba Milosavlje­vić, Lazar Čolić i Matija Obradović skupljali su iskustvo, koristili svoje minute i biće budućnost kluba. Na kraju, ali možda i najvažnije, moramo pomenuti jednog čoveka. Dejan Ilić Ila, odbojkaški veteran i dugogodišn­ji superligaš­ki igrač, vratio se u Topolu u sportski poznim godinama, ali je svojim karakterom, duhom, snagom vukao i gurao ovu ekipu, bio mentor, glas razuma, veliki igrač kad zatreba. Ljudi iz uprave kluba ne propuštaju da napomenu njegovu ulogu i značaj.

A šta sada?

- Da sačekamo još malo korona da prođe, pa da se proslavi i zalije kako dolikuje. Dotle se spremamo za skupštinu kluba, kujemo planove za sledeću sezonu, razmišljam­o o klubu na društvenim mrežama, marketingu, populariza­ciji kluba i sporta - kaže Nenad Manojlović, član i UO i još jedan važan šraf kluba.

Kada upoznate ljude iz ovog kluba, shvatite da je u stvari njihova glavna misija kako da što više dece privuku u ovaj čarobni svet šarene lopte, mreže, druženja.

Odbojkaški klub Karađorđe je divna sportska priča koja traje.

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia