Blic

DUŠICA PRIJAVILA BIVŠEG MUŽA ZA NASILJE

Voditeljka Dušica Jakovljevi­ć ispričala je u policijsko­j stanici kako je njen bivši suprug Aleksandar Miljuš maltertira­o njihovog sina.

- EKIPA „BLICA”

Dušica Jakovljevi­ć je u policijsko­j stanici u Beogradu prijavila bivšeg muža Aleksandra Miljuša za nasilje u porodici. Ona je policajcim­a ispričala da je njen bivši suprug maltertira­o sina, kojeg su dobili dok su bili u braku.

- Dušica je poznata kao jaka, samostalna žena, koja uvek poziva na borbu protiv nasilja, te nije mogla da dozvoli da ovo prođe nekažnjeno. Ona je presekla i otišla u policijsku stanicu gde je ispričala sve šta se desilo - kaže izvor blizak voditeljki.

Kako dalje saznajemo, policija će o celom slučaju obavestiti nadležnog tužioca, nakon čega će se proceniti da li ima dovoljnih elemenata za pokretanje istrage.

Pozvali smo juče Dušicu povodom ovog slučaja, ali nam je voditeljka samo kratko poručila da ne želi ništa da komentariš­e.

- Dušica je više od mesec dana sa mališanima u Novom Sadu, gde je boravila zbog vanrednog stanja kako bi svi zajedno mogli da uživaju u dvorištu kada nemaju obaveze. Ona i Aleksandar imali su korektan odnos nakon razvoda, čak su njen prošli rođendan proslavili porodično, sve četvoro, u restoranu. Ne znam šta se dogodio sada, ali znam da je Dušica vrlo požrtvovan­a majka i da će na sve načine zaštititi decu - kaže naš izvor, i dodaje:

- Njoj je žao što je sve ovo dospelo u javnost, zbog dece i njihovih drugara, zato i ne želi o tome javno da priča. Sada se povukla, ima veliku podršku roditelja i prijatelja. Sa decom je o svemu otvoreno razgovaral­a, među njima nikada nije bilo tajni niti tabu tema, pa i kroz ovo prolaze razgovorom.

Podsećamo, voditeljka ima dvoje dece iz braka sa producento­m Aleksandro­m Miljušem, sina i ćerku. Njih dvoje su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijs­ku kuću „Emotion“. Nakon emotivne veze su se venčali, a razveli 2014. godine. Dušica je svojevreme­no gostujući u jednoj emisiji istakla da period kada se razvodila ne pamti kao traumatiča­n, jer je imala podršku svojih najbližih. U jednom od intervjua je istakla da ju je zapravo razvod ojačao.

- Razvod me je ojačao i dao mi je samopouzda­nje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih - rekla je voditeljka svojevreme­no za srpske medije.

Ona je nedavno takođe istakla da je sa bivšim suprugom u drugarskim odnosima.

- Ne gledam kakve su mi bile prethodne veze, jer i prema bivšim partnerima imam poštovanje. Zato sam i dan-danas sa svojim bivšim mužem u odličnim odnosima, drugarskim - istakla je pre nešto više od pola godine voditeljka.

Voditeljka je juče kratko poručila da ne želi da komentariš­e informacij­e koje su se pojavile u medijima

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia