Blic

ANABELA U SUZAMA ZBOG POMIRENJA LUNE I MARKA

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Nakon burne svađe i raskida, učesnici „Zadruge 3” uspeli su zajedno da pređu preko svih problema koji su nastali u njihovom odnosu u proteklom periodu i sada uveliko pričaju o svadbi i bebi.

Marko Miljković uhvatio je Lunu Đogani u laži kad je reč o njenom odnosu sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, nakon čega su dugo bili u svađi. Zbog toga je zadrugar rešio da ostavi pevačicu, što je učinilo da ona konstantno bude u lošem psihičkom stanju. Međutim nakon nešto manje od deset dana, Miljković je popustio i oprostio svojoj dragoj sve nesuglasic­e pa je došlo do pomirenja. Njih dvoje osamili su se tokom večeri na imanju u Šimanovcim­a, gde su po prvi put razgovaral­i o svom odnosu.

- Imam sada neverovatn­u potrebu da ti pomognem, a ne mogu da budem sa tobom - rekao je na početku Marko, pa se nadovezao:

- Tebi je ovo možda veći haos nego ikada. Blejaćemo, ako budem možda mogao nekada neki savet da ti dam. Misliće da manipuliše­m tobom, ali ne zanima me. Nemam drugo rešenje.

Međutim, Luna nije želela da odustane od konkretnog razgovora sa Miljkoviće­m, pa su sve dublje ušli u temu njihovog raskida, što je na kraju rezultiral­o time da Marko ponovo promisli o svojoj odluci i ipak oprosti svojoj dragoj. Ali nakon dužeg razgovora, jasno joj je poručio da više ne sme da ga laže.

- Kad ćemo da pričamo van kamera? - upitao je Marko, na šta je Luna odgovorila da je spremna kad god želi ali da je to nemoguće trenutno jer su u rijalitiju.

- Moguće je, lepo sakrijemo se iza zavese i pričamo. Pripremi dobro odgovore poručio je Marko pevačici, aludirajuć­i na to da ne sme više da ga laže, pa dodao:

- Jer sad kad sam te uhvatio u laži, znaš kako dobro znam kad lažeš. Vidim tvoje reakcije i šta radiš s

Anabela Atijas tek ujutru je saznala da su se njena ćerka i Marko pomirili tako što ih je zatekla u krevetu. To ju je dodatno uznemirilo, zbog čega je plakala i jadala se pred Drvetom mudrosti. - Svi su mogli da vide da njihova veza funkcioniš­e tako kako funkcioniš­e, ja sam to čula lično od nje. Nikada nisam bila uzrok njihovog raskida. Sad odjednom ja njoj ne valjam, odjednom sam bila loša... - pričala je Anabela kroz suze, pa nastavila: - Sve sam očekivala, ali ne i da će ona da me odbaci. Što se mene tiče, imaju moj blagoslov i oprost, ali nemaju i mene! Naša ljubav i povezanost nisu zaslužile ovo. Da prolazimo jedna pored druge tako... Više neću raditi na našem odnosu, ne mogu više da budem odbačena, zbog svega što sam prošla u „Zadruzi” od nje, njenog oca i dečka ovde imam strah da ih imam u životu, svi su me povređival­i. Ona im je dala za pravo. licem.

Međutim, Luna je pokušavala da mu objasni da je spremna o svemu otvoreno da razgovora.

- Nema šta da pripremam. Neću ništa da te lažem.

Nakon dužeg razgovora, par je nastavio da priča o proteklom periodu i svim detaljima koji su bili uzrok njihovog raskida, a u jednom trenutku Miljković nije mogao da izdrži već je otkrio posebnu tajnu Luni.

- Ajde da se venčamo, da mi napraviš jednu lepu bebu - govorila je Đoganijeva dok je zaljubljen­o gledala u Miljkovića, na šta joj je poručio:

- Znaš šta sam uradio, kupio sam ti prsten. Pre mesec dana sam ga naručio. Samo je trebalo da dam znak da ga dovedu dronom - otkrio je Miljković, što je izazvalo ogroman osmeh na Luninom licu, pa ga je upitala za sve detalje.

- Jesi li rekao nekome? A kako sam ja to mogla da znam.

Marko je ubrzo srušio Luni snove o bliskoj veridbi, s obzirom na to da ga je svađa zbog Gastoza navela da se predomisli.

- Rekao sam Mlađi da kupi isti prsten kao što je kupio Tamari, ali sada ništa od toga. Imam svašta da ti kažem za taj period kada nisi bila tu - govorio je Marko.

Nakon višečasovn­og razgovora, Luna i Miljković odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, a koliko su se uželeli jedno drugo, svedočile su strasne scene. Nakon pomirenja, par se nije odvajao jedno od drugog, konstantno su razmenjiva­li poljupce, a na kraju večeri su i vodili ljubav.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia