Blic

Novi slučaj korone u Brajtonu

-

IZ BRAJTONA NE stižu lepe vesti. Još jedan fudbaler ovog tima je zaražen koronom. To je ukupno treći igrač koji je zaražen virusom Covid-19 iz ovog tima. Poslednji slučaj neimenovan­og igrača odmah je pokrenuo lavinu pitanja, a većina ih se odnosi na nastavak Premijer lige i da li zaista ima svrhe da se o tome raspravlja.

Zbog pojave virusa korona u Brajtonu i sastanak najavljen za ponedeljak, kada će se okupiti čelnici klubova elitnog engleskog ranga i raspravlja­ti o datumima i modelu nastavka Premijer lige, imaće verovatno dodatnih i opravdanih poteškoća.

Nastavak se očekuje u junu, i to pošto Vlada Engleske da zeleno svetlo. Sigurno je samo da će preostala 92 meča Premijer lige, ako ih bude uopšte, biti odigrana bez publike. - To je veliko pitanje. Nažalost, imali smo još jedan pozitivan test na koronu u Brajtonu - rekao je Pol Barber, direktor Brajtona, za “Skaj sport”.

Brajton ima trojicu fudbalera koji su pozitivni na virus korona, tako da je start Premijer lige pod pitanjem

nGrend slem koji se održava u Parizu jedan je od dva preostala najveća turnira koja mogu da se održe zbog poteza da se odloži. Rolan Garos je ranije odložen za 20. septembar, a veoma je moguće da se on održi i nedelju dana kasnije. To je potvrdio predsednik Teniskog saveza Francuske Bernardgid­iseli,kojijeodgo­vorio i na pitanje o publici. „Organizova­nje turnira bez publike bi učinilo mogućim da se održi ekonomski model, sa televizijs­kim pravila i partnerstv­ima. To ne bi trebalo zaboraviti“, rekao je Gidiseli.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia